Punaiset Kengät

Rippikoulut 2022

Vuoden 2022 rippikoulujen ilmoittautuminen alkaa 11.10. ja päättyy 31.10.. Saat tätä ennen postissa rippikoulukirjeen josta löytyvät leirivaihtoehdot ja ohjeet ilmoittautumiseen. Rippikouluun ilmoittautumiskirje lähetetään kaikille rippikouluikäisille seurakunnan jäsenille. Jos et ole jostain syystä saanut kirjettä, niin ota yhteys oman alueesi nuorisotyönohjaajaan.

Miten ja milloin voin ilmoittautua rippikouluun?

Yläkouluissa käydään pitämässä rippikouluinfo lokakuun alussa.

Voit ilmoittautua vuoden 2022 rippikouluun ajalla 11.10.-31.10.2021. Leiripaikat eivät täyty ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kiirettä ei ole. Leirijaot tehdään ilmoittautumisajan jälkeen, jossa huomioidaan hakutoiveet ja mahdolliset perustelut.

Ilmoittaudu 2022 rippikouluihin tästä.

Täytä lomake yhdessä huoltajasi kanssa.

Leiriryhmän voit valita kaikista 27 vaihtoehdosta. Kun valitset rippikouluryhmääsi, ota huomioon seuraavat asiat:

• Hae ensisijaisesti oman seurakunnan rippikouluryhmään.
  • Voit myös hakea yhtymän yhteiseen päivärippikouluun tai pienryhmärippikouluun.
  • Voit ilmoittautua kahden kaverisi kanssa samoille leireille kaverikoodilla. Tarkemmat ohjeet alempana. Käytä kaverikoodia, jos haluat hakea heidän kanssaan samoille leireille muilla tavoin se ei onnistu.
  • Jos et käytä kaverikoodia, niin valitse 3-5 vaihtoehtoa, ensimmäisenä parhaiten sopiva, sen jälkeen seuraavaksi sopivat vaihtoehdot.
  • Kun olet täyttänyt lomakkeen, paina LÄHETÄ >>
  • Kun olet ilmoittautunut, saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisestasi.
  • Rippikoulun ryhmäkoko on n. 25 nuorta/leiriryhmä eli paikkoja on ryhmissä rajallisesti.

Miten pääsen kaverin kanssa samaan rippikouluun?

Ilmoittautumislomakkeessa on kohta ”kaverikoodi”. Tämä mahdollistaa sinun ja kaverisi pääsemisen samalle leirille.

• Sopikaa kuka teistä ilmoittautuu ensin.
  • Ensimmäinen ilmoittautuja täyttää lomakkeen normaalisti.
  • Kun ensimmäinen on ilmoittautunut, hänen sähköpostiosoitteeseensa tulee vahvistus ilmoittautumisesta sekä KAVERIKOODI.
  • KIRJOITA KOODI YLÖS! Täysin samalla tavalla, kuin se on sähköpostissa.
  • Ensimmäinen antaa kaverikoodin hänelle/heille, jonka kanssa hän on sopinut haluavansa samalle leirille (yhteensä enintään kolme henkilöä eli ensimmäinen ilmoittautuja + kaksi kaveria!).
  • Kun toinen ilmoittautuu, niin hän kirjoittaa saamansa kaverikoodin kohtaan ¨Syötä kaverikoodi¨ ja painaa Hae-painiketta.
  • Kun toinen henkilö ilmoittautuu käyttäen kaverikoodia, heidän rippikoulutoiveensa tulevat automaattisesti samoiksi kuin toisella kaverikoodilaisella. Näitä ei pysty muuttamaan.
  • Sopikaa siis keskenänne KAIKKI KOLME-VIISI rippikouluvaihtoehtoa, jotka käyvät teille kaikille sekä vanhemmillenne/huoltajillenne.
  • Teidät käsitellään tästedes yhdessä, jotta pääsette samalle leirille.
  • Käytettyäsi kaverikoodia, et voi purkaa sitä omatoimisesti!

Listaus vuoden 2022 rippikouluista
Vuoden 2022 rippikouluvaihtoehdot