Kesäkerhot ovat taas täällä!

Kesän kerhot toimivat ma-pe klo 9-14:30 7.6.-18.6.2021 välisenä aikana.

Kesäkerhot on suunnattu 2012-2014 -syntyneille lapsille, jotka tarvitsevat aikuisen läsnäoloa ja kavereiden kanssa ohjattua toimintaa kesän ensimmäisiin viikkoihin.

Kesäkerhojen päiväohjelmaan kuuluu yhdessäoloa, ohjattuja tuokioita ja toimintaa sekä lämmin ruoka ja välipala. Kesäkerhoja ohjaavat seurakuntien lastenohjaajat.

Kesäkerhoon osallistujat on vakuutettu seurakunnan tapaturmavakuutuksella.

Kesäkerho perustetaan, jos kerhoon on tulossa tarpeeksi ilmoittautuneita lapsia. Jos haluat ilmoittaa mukaan muun kuin 2012-2014 -syntyneen lapsen, ota suoraan yhteys varhaiskasvatuksen ohjaaja Laura Toivaseen ensisijaisesti sähköpostitse (laura.toivanen@evl.fi) Muita lisätietoja saat laittamalla sähköpostia osoitteeseen varhaiskasvatus.lappeenranta@evl.fi

Ilmoittautuessa ilmoitat samalla lapsesi läsnäolopäivät. Ilmoittautuminen on sitova ja kerhosta veloitetaan tässä ilmoitettujen päivien lukumäärän mukaan - lukuunottamatta tilannetta jos seurakunta ei perusta kerhoa tai joutuu perumaan kerhon esim. koronasta johtuen. Tarvittaessa yksittäistä läsnäolopäivää voi muuttaa (esim. ma->to), mikäli kerhossa on tilaa. Maksulinkki laskun maksamista varten tulee maksajaksi ilmoitetun sähköpostiin.

Kesäkerhot maksavat 7€/läsnäolopäivä.

Ilmoittautuminen kesäkerhoihin alkaa 15.3. klo 00.01 allaolevien linkkien kautta. Ilmoittautuminen päättyy su 16.5. klo 23.59 tai niin kauan kun kerhopaikkoja riittää. Kerhoihin lapset otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ensisijalla kerhoihin ovat kuitenkin 1-2. luokkalaiset lapset siinä järjestyksessä kuin he ovat kerhoon ilmoittautuneet.

Koronapandemiasta johtuen emme voi tässä vaiheessa tietää tulevan kesäkuun mahdollisia kokoontumisrajoituksia tai sitä, voidaanko kerhot pitää. Kerhossa huomioidaan viime kesän tapaan koronasta johtuvat rajoitukset ja ohjeistukset.

Kesäkerhopaikat kesällä 2021:

Voit ilmoittautua tästä Kaukaan kesäkerhoonLinkki avautuu uudessa välilehdessä (seurakunnan kerhotila, os. Parkkarilankatu 28)

Voit ilmoittautua tästä Keskustan kesäkerhoonLinkki avautuu uudessa välilehdessä (varhaiskasvatuksen kerhotila Helmi, os. Koulukatu 12)

Voit ilmoittatua tästä Korvenkylän kesäkerhoon Linkki avautuu uudessa välilehdessä(Korvenkylän seurakuntakodin kerhotila, os. Harmaakalliontie 2)

Voit ilmoittautua tästä Pulpin kesäkerhoon Linkki avautuu uudessa välilehdessä(Pulpin seurakuntalo, os. Linjatie 11)

Voit ilmoittautua tästä Sammonlahden kesäkerhoon (Sammonlahden seurakuntakeskus, os. Hietakallionkatu 7)

Jos havaitset ilmoittautumislinkissä ongelman, ole yhteydessä tuulia.kopperi@evl.fi .

Tervetuloa mukaan kesätoimintaan!