Päiväkerhot

Päiväkerho on seurakunnan tarjoamaa varhaiskasvatusta. Toiminta on tarkoitettu pääasiallisesti 3–5-vuotiaille lapsille ja kivaa kerhoissa on niiden pieni ryhmäkoko. Päiväkerho onkin turvallinen paikka tutustua muihin lapsiin ja oppia toimimaan ryhmässä.

Kerhopäivällä on oma rytminsä. Tutun päivärytmin lisäksi hiljentyminen, yhteinen laulu ja rukous luovat turvallisuutta. Lapsi saa osallistua monipuoliseen, lapsen kokonaiskehitystä tukevaan toimintaan: leikkiin, liikuntaan, ulkoiluun, satu- ja lukuhetkiin, musiikkiin ja musisointiin sekä kaikkeen muuhun luovaan toimintaan, joka tukee lapsen kasvua. Päiväkerhoissamme kiinnitämme huomiota myös ympäristökasvatukseen.

Päiväkerhot ovat tärkeä osa kirkon järjestämää kasteopetusta. Päiväkerhon kautta seurakunta tahtoo tukea perheitä lapsen kristillisessä kasvatuksessa. Siksi päiväkerhossa koetaan pyhyyttä ja hiljaisuutta sekä pohditaan ja ihmetellään elämän kysymyksiä aikuisen ja toisten lasten seurassa. Kerhossa lapsi saa myös kokemuksen seurakuntaan kuulumisesta sen tärkeänä jäsenenä.

Kerho-ohjaajina toimivat koulutetut seurakuntien lastenohjaajat.

Päiväkerho on maksuton, omat eväät otetaan mukaan.

Päiväkerhoihin ilmoittautuminen

Kerhoihin otetaan 3 vuotta täyttäviä ja sitä vanhempia lapsia. Tarvittaessa alle kolmevuotiaan osallistumisesta kerhoon voidaan neuvotella, suosittelemme kuitenkin ensisijaisesti ilmoittautumista Pikkukerhoon.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Kerhot kokoontuvat kahtena tai kolmena aamupäivänä viikossa, 2 tuntia kerrallaan. Päiväkerhoryhmä perustetaan, mikäli siihen on ilmoittautunut kesäkuun alkuun mennessä tarpeeksi osallistujia.

Voit ilmoittautuminen mukaan läpi vuoden

alla olevista linkeistä:

Tällä hetkellä ilmoittautumisen kuittaussähköpostiviestit eivät välity huoltajien hotmail- ja outlook-osoitteisiin. Ilmoittautuminen on siitä huolimatta saattanut tulla perille. Jos mahdollista, aseta huoltajan sähköpostiosoitteeksi jokin muu sähköpostiosoite.

Toimintakauden 2021-2022 kerhopaikat:

Karhuvuoren seurakuntakoti, Karhuvuorenkatu 19: maanantai ja perjantai klo 9-11

Ohjaajina: Jaana Riippa 040 3126 878, Päivi Vasara 040 3126 867

Pääset ilmoittautumaan Karhuvuoren päiväkerhoon tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

©

Keskuspappila, Joutseno, Penttiläntie 7: maanantai, torstai ja perjantai klo 9-11

Ohjaajina: Anna-Liisa Lankinen 040 3126 883, Tiina Lehvonen 040 3126 848, Sanna Mattero 040 3126 885 (perjantaisin)

Pääset ilmoittautumaan Joutsenon Keskuspappilan päiväkerhoon tästä.

©

Keskustan kerhohuone Helmi, Koulukatu 12: maanantai, tiistai ja perjantai klo 9-11

Ohjaajina: Anu Nenonen 040 3126 887, Tanja Sipolainen 040 3126 888, Sanna Järventaus 040 3126 847 (tiistaisin ja perjantaisin)

Pääset ilmoittautumaan Helmen päiväkerhoon tästä.

Korvenkylän srk-koti, Harmaakalliontie 2: tiistai ja perjantai klo 9-11

Ohjaajana: Sari Eronen 040 3126 846

Pääset ilmoittautumaan Korvenkylän päiväkerhoon tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Sammonlahden srk-keskus, Hietakallionkatu 7: maanantai ja perjantai klo 9-11

Ohjaajina: Anne Mononen 040 3126 869, Marita Muona 040 3126 882

Pääset ilmoittautumaan Sammonlahden päiväkerhoon tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

©

Jos havaitset ilmoittautumislinkissä ongelman, ole yhteydessä tuulia.kopperi@evl.fi .

Päiväkerho ilmoittautuminen 2021-2022 mainos

Varhaiskasvatuksen ohjaaja