PÄIVÄKERHOT AUKEAVAT 3.5.2021!

Päiväkerhot

Päiväkerho on seurakunnan tarjoamaa varhaiskasvatusta. Toiminta on tarkoitettu pääasiallisesti 3–5-vuotiaille lapsille ja kivaa kerhoissa on niiden pieni ryhmäkoko. Päiväkerho onkin turvallinen paikka tutustua muihin lapsiin ja oppia toimimaan ryhmässä.

Kerhopäivällä on oma rytminsä. Tutun päivärytmin lisäksi hiljentyminen, yhteinen laulu ja rukous luovat turvallisuutta. Lapsi saa osallistua monipuoliseen, lapsen kokonaiskehitystä tukevaan toimintaan: leikkiin, liikuntaan, ulkoiluun, satu- ja lukuhetkiin, musiikkiin ja musisointiin sekä kaikkeen muuhun luovaan toimintaan, joka tukee lapsen kasvua. Päiväkerhoissamme kiinnitämme huomiota myös ympäristökasvatukseen.

Päiväkerhot ovat tärkeä osa kirkon järjestämää kasteopetusta. Päiväkerhon kautta seurakunta tahtoo tukea perheitä lapsen kristillisessä kasvatuksessa. Siksi päiväkerhossa koetaan pyhyyttä ja hiljaisuutta sekä pohditaan ja ihmetellään elämän kysymyksiä aikuisen ja toisten lasten seurassa. Kerhossa lapsi saa myös kokemuksen seurakuntaan kuulumisesta sen tärkeänä jäsenenä.

Kerho-ohjaajina toimivat koulutetut seurakuntien lastenohjaajat.

Päiväkerho on maksuton, omat eväät otetaan mukaan.

Päiväkerhoihin ilmoittautuminen

Kerhoihin otetaan 3 vuotta täyttäviä ja sitä vanhempia lapsia. Tarvittaessa alle kolmevuotiaan osallistumisesta kerhoon voidaan neuvotella, suosittelemme kuitenkin ensisijaisesti ilmoittautumista Pikkukerhoon.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Kerhot kokoontuvat kahtena tai kolmena aamupäivänä viikossa, 2-3 tuntia kerrallaan. Päiväkerhoryhmä perustetaan, mikäli siihen on ilmoittautunut kesäkuun alkuun mennessä tarpeeksi osallistujia.

Päiväkerhoon ilmoittautuminen kaudelle 2021-2022 on avautunut!

Voit ilmoittautuminen mukaan läpi vuoden

alla olevista linkeistä:

Tällä hetkellä ilmoittautumisen kuittaussähköpostiviestit eivät välity huoltajien hotmail- ja outlook-osoitteisiin. Ilmoittautuminen on siitä huolimatta saattanut tulla perille. Jos mahdollista, aseta huoltajan sähköpostiosoitteeksi jokin muu sähköpostiosoite.

Toimintakauden 2021-2022 kerhopaikat:

Karhuvuoren seurakuntakoti, Karhuvuorenkatu 19: maanantai ja perjantai

Pääset ilmoittautumaan Karhuvuoren päiväkerhoon tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Keskuspappila, Joutseno, Penttiläntie 7: maanantai, torstai ja perjantai

Pääset ilmoittautumaan Joutsenon Keskuspappilan päiväkerhoon tästä.

Keskustan kerhohuone Helmi, Koulukatu 12: maanantai, tiistai ja perjantai

Pääset ilmoittautumaan Helmen päiväkerhoon tästä.

Korvenkylän srk-koti, Harmaakalliontie 2: tiistai ja perjantai

Pääset ilmoittautumaan Korvenkylän päiväkerhoon tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Sammonlahden srk-keskus, Hietakallionkatu 7: maanantai ja perjantai

Pääset ilmoittautumaan Sammonlahden päiväkerhoon tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Jos havaitset ilmoittautumislinkissä ongelman, ole yhteydessä tuulia.kopperi@evl.fi .

Kuluvan vuoden päiväkerhot ovat käynnissä.

Toimintakauden 2020-2021 kerhopaikat:

Karhuvuoren seurakuntakoti, Karhuvuorenkatu 19: maanantai ja torstai klo 9-11

Anne Mononen 0403 126869, Jaana Riippa 040 3126878

Keskuspappila, Joutseno, Penttiläntie 7: maanantai, torstai ja perjantai (pe yli 3-vuotiaat) klo 9-11

Tiina Lehvonen 040 3126848, Annukka Lankinen 040 3126883, Päivi Vasara 040 3126867

Keskustan kerhohuone Helmi, Koulukatu 12: maanantai, tiistai ja perjantai klo 9-11

Taru Lempinen 040 3126880, Anu Nenonen 040 3126 887

Korvenkylän srk-koti, Harmaakalliontie 2: tiistai ja perjantai klo 9-12

Sari Eronen 040 3126846, Tanja Sipolainen 040 3126888

Sammonlahden srk-keskus, Hietakallionkatu 7: tiistai, torstai ja perjantai klo 9-12

Tuija Rikkonen 040 3126866, Hanni Tikkanen 040 3126852

Päiväkerho ilmoittautuminen 2021-2022 mainos