Pikkukerho on kaksivuotiaiden oma kerho

 

Pikkukerho on osa seurakuntien tarjoamaa kerhokokonaisuutta. Pikkukerhot on tarkoitettu 2 vuotta täyttäneille lapsille ja kivaa kerhoissa on niiden pieni ryhmäkoko ja turvalliset aikuiset. Kerhossa opetellaan ryhmätaitoja ja itsenäistymistä, ja se onkin oiva kerho matkalla isompien ryhmiin, kuten päiväkerhoon tai päiväkotiin. 

Yhdessä ohjaajien kanssa luodaan Pikkukerholle sen oma rytmi ja tavat. Tutuksi tulevat erilaiset laulut ja leikit, yhdessä touhuaminen sekä rauhoittuminen. Lapsi saa siis osallistua monipuoliseen, hänen kokonaiskehitystään tukevaan toimintaan.

Pikkukerhot ovat osa kirkon järjestämää kasteopetusta. Kerhon kautta seurakunta tahtoo tukea perheitä lapsen kristillisessä kasvatuksessa. Siksi pikkukerhoissa mm. vietetään juhlapyhiä.

Pikkukerhot kokoontuvat kaksi kertaa viikossa. Syksyn 2023 kerhoon voi ilmoittautua elokuuhun mennessä kaksi vuotta täyttänyt lapsi. Alle kaksivuotiaan osallistumisesta neuvotellaan lapsikohtaisesti kerhonohjaajien kanssa (esim. myöhemmin syksyllä täyttävän kaksivuotiaan voi olla hyvä osallistua kerhoon heti alusta alkaen).

Kerho-ohjaajina toimivat koulutetut seurakuntien lastenohjaajat.

Pikkukerho on maksuton, omat eväät otetaan mukaan.

 

 

 

LINKKI KERHOILMOITTAUTUMISEEN:
Ilmoittautuminen syksy 2023- kevät 2024 pikkukerhoonLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Samasta linkistä pääset ilmoittautumaan eri pikkukerhoon. Alasveto valikosta näet esim. jokaisen pikkukerhon osoitteen sekä ilmoittautumistilanteen juuri sillä hetkellä. 

 

 

 

 

 

 

 

Pikkukerhot toimintakaudella 2023-2024

©

Lauritsalan pikkukerho 2-vuotiaille, Kauppalankatu 1

ti ja to klo 9-11

Ohjaajina: Anu Nenonen p. 040 3126 887, Sunita Saarinen p.040 3126 864 ja Tanja Sipolainen p. 040 3126 888

 

 

 

©

 

Tervetuloa päivä-ja pikkukerhoihin 2023-2024
www.lappeenrannanseurakunnat.fi

Ota yhteyttä

Varhaiskasvatuksen johtaja
Yhtymän johto
Koulukatu 12
53100 Lappeenranta