Joutsenon seurakuntatoimisto

Avoinna: ma-pe klo 9-15
Käyntiosoite: Penttiläntie 5, 54100 Joutseno
Sähköposti: joutseno.seurakunta@evl.fi

Seurakuntatoimisto palvelee sinua perhejuhliin liittyvissä asioissa ja  Joutsenon seurakunnan tiloja koskevissa varauksissa.

Seurakuntatoimisto on avoinna:

25.6. - 17.8.2018 ma-to 9-15 ja pe 9-14.30.

Toimistosihteeri Virpi Känsälä

virpi.kansala@evl.fi
siunaus-  ja hautausasiat, kaste- ja vihkivaraukset, ilmoittautumiset

seurakuntasihteeri Arja Partanen
arja.partanen@evl.fi
seurakuntaneuvosto, hallinto, muut seurakunnan toimintaan liittyvät asiat

Joutsenon seurakuntakeskus, jonka alakerrassa seurakuntatoimisto sijaitsee.

Virkatodistukset

Virkatodistustilauksen voit tehdä joko henkilökohtaisella käynnillä tai puhelimitse keskusrekisterissä tai seurakuntatoimistossa.

Virkatodistukset (ja sukuselvitykset), joita tarvitaan kuolleesta henkilöstä (esim. perunkirjoitusta varten), tehdään keskitetysti keskusrekisterissä. Näissä tapauksissa ota yhteys suoraan keskusrekisteriin tai täytä virkatodistuspyyntö-lomake netissä.

Joutsenon seurakunnan omat adressit

Toimistossa on myynnissä kortteja, suruadresseja sekä erilaisia kirjoja, joiden tuotto menee oman seurakunnan lähetystyön hyväksi. Saatavilla on myös Joutsenon seurakunnan omia adresseja, joissa on 6 eri kuva-vaihtoehtoa sekä useita muistolause-vaihtoehtoja. Adressin hinta on 10 euroa.