Joutsenon seurakuntatoimisto

Avoinna: ma-pe klo 9-15
Käyntiosoite: Penttiläntie 5, 54100 Joutseno
Sähköposti: joutseno.seurakunta@evl.fi

Seurakuntatoimisto palvelee sinua perhejuhliin liittyvissä asioissa ja  Joutsenon seurakunnan tiloja koskevissa varauksissa.

Toimistosihteeri Virpi Känsälä

virpi.kansala@evl.fi
siunaus-  ja hautausasiat, kaste- ja vihkivaraukset, ilmoittautumiset

seurakuntasihteeri Arja Partanen
arja.partanen@evl.fi
seurakuntaneuvosto, hallinto, muut seurakunnan toimintaan liittyvät asiat

Joutsenon seurakuntakeskus, jonka alakerrassa seurakuntatoimisto sijaitsee.

Virkatodistukset

Tilaa virkatodistus tai sukuselvitys

• Sähköisellä lomakkeella Huom! Tällä lomakkeella ei voi tilata sukututkimusta.
  • Sähköpostitse: keskusrekisteri.kouvola@evl.fi
  • Puhelimitse numerosta 040 765 4017, puhelinpalvelu avoinna klo 9-12
  • Kirjeitse: Kouvolan seurakuntayhtymän keskusrekisteri, Savonkatu 40, 45100 Kouvola
  • Henkilökohtaisella käynnillä Lappeenrannan seurakuntayhtymän keskusrekisterissä, Joutsenon tai Lauritsalan seurakuntatoimistossa.

Sukuselvitysten toimitusaika on 3 viikkoa. Teemme sukuselvityksiä vain suomenkielellä.

Joutsenon seurakunnan omat adressit

Toimistossa on myynnissä kortteja, suruadresseja sekä erilaisia kirjoja, joiden tuotto menee oman seurakunnan lähetystyön hyväksi. Saatavilla on myös Joutsenon seurakunnan omia adresseja, joissa on 6 eri kuva-vaihtoehtoa sekä useita muistolause-vaihtoehtoja. Adressin hinta on 10 euroa.