Lapsia osallistumassa yhteiseen laululeikkiin.

Lapsille ja lapsiperheille

Koronarajoituksista johtuen seurakuntien varhaiskasvatuksen avoimet toiminnot, kuten kirkkomuskarit, perhekerhot, ekavauva- ja taaperokerhot sekä ulkoperhekerhot ovat kokoontumistauolla 30.4.2021 asti.

Pääsemme aloittamaan ensi viikolla (vk 15) päiväkerhot ULKONA. Ne ovat pituudeltaan 1.5 h (klo 9-10.30) ja kokoontuvat kerran viikossa. Huomioithan turvavälit ja maskit (ei lapsilla) tuodessasi lasta ulkokerhoon sekä hakiessasi hänet. Kokoonnumme max. 10 hengen ryhmässä eli isoimmissa päiväkerhoissa joudumme jakamaan kerholaiset kahteen ryhmään. Ohjaajat ilmoittavat teille kerhonne kokoontumispäivän sekä mahdollisesti muuta huomioitavaa. Tervetuloa!

Lapset ja lapsiperheet

Lappeenrannan seurakuntien varhaiskasvatus tarjoaa lapsille ja lapsiperheille runsaasti erilaista toimintaa. Varhaiskasvatuksella on paljon erilaisia kerhoja, kuten päiväkerhot, perhekerhot sekä ekavauva- ja taaperokerhot. Yhteistyössä kaupungin kanssa seurakunta tarjoaa myös koululaisten iltapäivätoimintaa. Lappeenrannan alueella kokoontuu viikoittain noin 30 erilaista kerhoa.

Lapsille ja lapsiperheille on lisäksi tarjolla kirkkomuskareita, perhekahviloita, pyhäkouluja ja muita perhetapahtumia ympäri kirkkovuoden. Kaikkeen toimintaan voi tulla mukaan koko kaupungin alueelta.

Kerhoista ja muusta varhaiskasvatuksen toiminnasta saat lisätietoja alasivuilta. Saat ladattua itsellesi tästä tulostettavan varhaiskasvatuksen yleisesitteen (pdf).Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Varhaiskasvatuksen johtaja
Yhtymän johto