Lapsia osallistumassa yhteiseen laululeikkiin.

Lapsille ja lapsiperheille

Lapset ja lapsiperheet

Lappeenrannan seurakuntien varhaiskasvatus tarjoaa lapsille ja lapsiperheille runsaasti erilaista toimintaa. Varhaiskasvatuksella on paljon erilaisia kerhoja, kuten päiväkerhot, perhekerhot sekä ekavauva- ja taaperokerhot. Yhteistyössä kaupungin kanssa seurakunta tarjoaa myös koululaisten iltapäivätoimintaa. Lappeenrannan alueella kokoontuu viikoittain noin 30 erilaista kerhoa.

Lapsille ja lapsiperheille on lisäksi tarjolla kirkkomuskareita, perhekahviloita, pyhäkouluja ja muita perhetapahtumia ympäri kirkkovuoden. Kaikkeen toimintaan voi tulla mukaan koko kaupungin alueelta.

Kerhoista ja muusta varhaiskasvatuksen toiminnasta saat lisätietoja alasivuilta. Saat ladattua itsellesi tästä tulostettavan varhaiskasvatuksen yleisesitteen (pdf), joka on päivitetty 26.8.-21.

Varhaiskasvatuksen avoimiin kerhoihin ei tarvitse enää ilmoittautua ennakkoon! Lämpimästi tervetuloa!

Vauvan päivän mainos 24.9.

Tervetuloa

viettämään erityitä tukea tarvitsevien

alle kouluikäisten lasten sekä heidän perheiden syksyistä

Retki-ja puuhapäivää Tuosan leirikeskukseen (Vehkataipaleentie 520)

sunnuntaina 17.10.2021 klo 11-15.

Päivä on maksuton, sisältäen lounaan ja välipalan.

Ohjelmassa Marjo-Riitan muskaria sisätiloissa sekä

puuhakasta toimintaa ulkona.

Ilmoittautuminen, ruokavaliot ja muut eityistarpeet 8.10. mennessä: kaisa-liisa.pehkonen-suoranta@evl.fi / 0403126856

Yhteistyössä Kehitysvammaisten Palvelusäätiön kanssa