Lapsia osallistumassa yhteiseen laululeikkiin.

Lapsille ja lapsiperheille

Koronarajoituksista johtuen seurakuntien kirkkomuskarit, perhekerhot, ekavauva- ja taaperokerhot sekä ulkoperhekerhot ovat kokoontumistauolla 31.1.2021 asti.

Päiväkerhot alkavat 11.1. Ohjaajilla on käytössään maskit/visiirit.

Lapset ja lapsiperheet

Lappeenrannan seurakuntien varhaiskasvatus tarjoaa lapsille ja lapsiperheille runsaasti erilaista toimintaa. Varhaiskasvatuksella on paljon erilaisia kerhoja, kuten päiväkerhot, perhekerhot sekä ekavauva- ja taaperokerhot. Yhteistyössä kaupungin kanssa seurakunta tarjoaa myös koululaisten iltapäivätoimintaa. Lappeenrannan alueella kokoontuu viikoittain noin 30 erilaista kerhoa.

Lapsille ja lapsiperheille on lisäksi tarjolla kirkkomuskareita, perhekahviloita, pyhäkouluja ja muita perhetapahtumia ympäri kirkkovuoden. Kaikkeen toimintaan voi tulla mukaan koko kaupungin alueelta.

Kerhoista ja muusta varhaiskasvatuksen toiminnasta saat lisätietoja alasivuilta. Saat ladattua itsellesi tästä tulostettavan varhaiskasvatuksen yleisesitteen (pdf).

Kutsu 5-vuotiaille koko kaupungin synttärijuhliin.

Varhaiskasvatuksen johtaja (virkavapaalla)
Yhtymän johto