Virkatodistukset

Lappeenrannan seurakuntien (Joutseno, Lappee (sis. Nuijamaa ja Ylämaa), Lappeenranta, Lauritsala, Sammonlahti) virkatodistukset ja sukuselvitykset tehdään Kouvolan aluekeskusrekisterissä. Aluekeskusrekisteri ylläpitää seurakuntien jäsenrekisteriä eli hoitaa kirkonkirjojen pitoa.

Virkatodistus- ja sukuselvitystilaukset

Tilaa virkatodistus tai sukuselvitys Kouvolan aluekeskusrekisteristä. Sukuselvitysten käsittelyaika on noin 6 viikkoa.

Ethän soita kysyäksesi tilauksesi tilaa, jottei puhelinpalvelumme ruuhkaudu.

Kouvolan aluekeskusrekisterissä laaditaan valtakunnallinen todistus, jos vainaja on kuollut Kouvolan aluekeskusrekisteriin kuuluvassa seurakunnassa tai ollut viimeksi kirjoilla Kouvolan aluekeskusrekisteriin kuuluvassa seurakunnassa ennen siirtymistään toiseen rekisteriin.

Kirjoitathan tilauksen lisätietoihin, mikäli olet jo tilannut muualta todistuksia.

Lue lisää virkatodistuksista, sukuselvityksistä ja hinnoista täältä.