Lapsi-ja nuorisokuoro Lauluvarpuset

Lauluvarpuset on Lappeen seurakunnan lapsi- ja nuorisokuoro. Kuoro koostuu kolmesta, ikäluokittain jaetusta ryhmästä, jotka harjoittelevat omina aikoinaan. Harjoitusaikataulut löytyvät alta.

Lauluvarpuset-kuoroa johtaa kanttori Marjo-Riitta Lehtonen. Löydät yhteystiedot alempaa sivulta.

Seurakuntien kuorotoiminta on maksutonta. Voit tulla mukaan asuinpaikastasi ja kotiseurakunnastasi riippumatta.

Harjoittelemme torstaisin  Katso tarkemmat harjoitusajat ja -paikat alta.

Kuuntele Varpusten laulua Rakuunasoittokunnan säestyksellä Virsitalkoissa marraskuussa 2015: Onneni on olla Herraa lähellä.

Lapsikuoro Meijän kylän laulajaisissa 3.5.2018
Nuorisokuoro Pariisissa 2017

Syyskausi alkaa 30.8.18

Nuorisokuoro yli 12 vuotiaille

torstaisin klo 15.30 –17.20 Lappeen seurakuntasalissa, Kirkkokatu 10,

Tämä diskanttiporukka osaa jo laulaa äänissä vaativampaakin musiikkia, esiintyä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Nuorisokuoron suojelijana toimii Mikkelin hiippakunnan piispa Seppo Häkkinen. Uusilla kuorolaisilla ensin koelaulu, joten otathan yhteyttä etukäteen!

Lapsikuoro eskarit- 2.lk

torstaisin klo 17.50-18.30 Karhuvuoren seurakuntasalissa, Karhuvuorenkatu 19.

Kuorolaulun aloituspaikka jossa laulamisen lisäksi harjoitamme omaa ja ryhmän musiikkitaitoa mukavien leikkien ja toimintojen avulla unohtamatta esiintymisiä. Tervetuloa joukkoon !

Lapsikuoro 3.-6 lk

torstaisin klo 18.30–19.15 Karhuvuoren seurakuntasalissa, Karhuvuorenkatu 19.

Yksiäänisyydestä moniäänisyyteen, yhteisen tekemisen iloa ja musikaalisten valmiuksien kehittämistä toiminnallisilla menetelmillä. Laulamme srk:n tilaisuuksissa, vierailemme laitoksissa ja teemme yhteistyötä muitten lapsikuorojen kanssa. Tervetuloa laulamaan!

Paluu lasten ja nuorten kuorojen etusivulle →

Kanttori, varhaisiän musiikkikasvatus
Seurakuntatyön erityispalvelut