KOKOAVA TOIMINTA

Koronatilanteesta ja suosituksista johtuen kokoava toimintamme on peruttu toistaiseksi 1.12.2020 alkaen.​​​

Kokoavaa toimintaa

Järjestämme Lappeenrannan seurakunnan alueella erilaista ryhmätoimintaa. Toteutamme myös leiripäiviä ja retkiä. Kokoavan toiminnan tavoitteena on virkistäytyminen ja yksinäisyyden lievittäminen sekä osallisuuden vahvistaminen kirkon sanoman ja kristittyjen välisen yhteyden kautta. Tulethan pienryhmiimme vain terveenä, huolehdit käsihygieniasta ja turvaväleistä. Ryhmät kokoontuvat syys-toukokuussa. Lisätietoja ryhmänohjaajilta, yhteystiedot alla.

Avointa ryhmätoimintaa
Lähiryhmät ovat taolla 1.12.2020 alkaen, osa ryhmistä kokoontuu puhelinryhminä.

KESÄMÄESSÄ Eläkeläisten Peittokerho, parillisen viikon to klo 13-15 Ristikankaankatu 9, kerhohuone. Yhdessäolon ryhmä. Mahdollisuus kutoa Äiti Teresa - neulepeittoja. Lisätietoja diakonissa Pirkko​​-Liisa Ojanen p. 040 3126 320.

KIVISALMESSA Eläkeläisten kerho , parillisen viikon tiistaina klo 14-15.30, Saarenkatu 3, kerhohuone. Vaihtelevat keskusteluaiheet ja vierailijoita. Lisätietoja diakoni Tuija Kokki p. 040 3126 721.

PELTOLASSA/KESKUSTASSA Eläkeläisten peittokerho parillisen viikon tiistaina klo 13-15, (Savonkatu 38, kerhohuone). HUOM! Ryhmä kokoontuu toistaiseksi Lappeen seurakuntasalissa os. Kirkkokatu 10 A. Yhdessäolon ryhmä. Mahdollisuus kutoa Äiti Teresa -neulepeittoja. Otetaan vastaan villalankalahjoituksia. Korona-aikana puhelinryhmät. Lisätietoja diakonissa Marika Gustafsson p. 040 3126 321.

VOISALMESSA Eläkeläisten kerho, kerran kuukaudessa, Voisalmentie 2, Pajurannan kahvio. Vaihtelevat keskusteluaiheet. Lisätietoja diakoni Tuija Kokki p. 040 3126 721.

Vertaistukiryhmätoimintaa

Näkövammaisten Hetki-ryhmä,  kerran kuukaudessa perjantai-iltapäivisin klo 13-14.30, Valtakatu 38, 2. krs.  Korona-aikana puhelinryhmät. Lisätietoja diakonissa Marika Gustafsson p. 040 3126 321

Toimintaa ikäihmisille

KESKUSTASSA Eläkeläisten toimintapäivä "Lempi ja Toivo"  kerran kuukaudessa torstaisin klo 10-14, päiviin ennakkoilmoittautumiset. Toimintapäivistä ilmoitetaan noin kahta viikkoa etukäteen kirkollisissa ilmoituksissa (Lpr srk,diakoniatyö). Lisätietoja diakoniatyöntekijöiltä.

Retki

Retkitoiminta tauolla.