SerkKu-auton aikataulut

Autolle voit tulla tapaamaan meitä missä tahansa itseäsi askarruttavassa asiassa, taikka vain kahville rupattelemaan.

Joutsenon kirjaston ja linja-autoaseman P-alue

24.1.2023 klo klo 13:30-15:15

• Lappeenrannan ev.lut seurakuntien diakoniatyö. Diakoniatyöntekijän kanssa voit luottamuksellisesti keskustella elämäntilanteestasi, etsiä suuntaa eteenpäin ja löytää yhdessä avun mahdollisuuksia.

Joutsenon seurakuntakeskuksen yläpihan P-alue

24.1.2023 klo klo 15:15-15:30

Kourulan K-Market, P-alue

23.1.2023 klo 11-12

• Sammonlahden seurakunnan diakoniatyöntekijä. Diakoniatyöntekijän kanssa voit luottamuksellisesti keskustella elämäntilanteestasi, etsiä suuntaa eteenpäin ja löytää yhdessä avun mahdollisuuksia.

Lauritsalan tori

31.1.2023 klo 13:30 - 15:30

• Etelä-Karjalan hyvinvointialueen päihdeklinikka ja lääkehoitoyksikkö Kohtaamo (mm. palveluohjaus, terveysneuvonta, pistosvälineiden jako ja vastaanotto).

Sammonlahti, K-Supermarket P-alue

3.2.2023 klo 12:30 - 14:30

Skinnarilan Sale

23.1.2023 klo 13-14

Vainikkala, seurakuntatalon piha-alue, Rikkiläntie 38

25.1.2023 klo 9:30 - 11

• Etelä-Karjalan Työvoiman Palvelukeskus (TYP).

Voisalmen K-Market / apteekki P-alue, Voisalmentie 9

27.1.2023 klo 12:30-14:30