SerkKu-auton aikataulu

Autolle voit tulla tapaamaan meitä missä tahansa itseäsi askarruttavassa asiassa, taikka vain kahville rupattelemaan.

Haapajärven kylätalo, Vainikkalantie 765

6.3.2024 klo 13

• Lappeenrannan ev.lut seurakuntien työntekijä. Työntekijän kanssa voit luottamuksellisesti keskustella elämäntilanteestasi, etsiä suuntaa eteenpäin ja löytää yhdessä avun mahdollisuuksia.
  • Etelä-Karjalan hyvinvointialueen Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen palvelut.

Joutsenon seurakuntakeskus, Papinraitti

20.3.2024 klo 13:30-14:45

• Etelä-Karjalan hyvinvointialueen päihdeklinikka ja lääkehoitoyksikkö Kohtaamo (mm. palveluohjaus, terveysneuvonta, pistosvälineiden jako ja vastaanotto).

Joutsenon rautatieasema

20.3.2024 klo 15-15:30

Lauritsalan tori

13.3.2024 klo 13:30-15:30

Mattila, K-kaupan piha-alue

12.3.2024 kl 12-14

• Etelä-Karjalan työvoiman palvelukeskuksen (TYP) palvelut.

Sammonlahti, K-kaupan piha-alue

28.2.2024 klo 13.30-15.30

• Etelä-Karjalan hyvinvointialueen Päihdeklinikka ja Lääkehoitoyksikkö Kohtaamo (mm. palveluohjaus, terveysneuvonta, pistosvälineiden jako ja vastaanotto).

27.3.2024 klo 13.30-15.30

Voisalmi, K-kaupan ja Apteekin välinen piha-alue

14.3.2024 klo 13-15

Lappeenrannan ev.lut seurakuntien diakonia. Työntekijöiden kanssa voit luottamuksellisesti keskustella elämäntilanteestasi, etsiä suuntaa eteenpäin ja löytää yhdessä avun mahdollisuuksia.