Tervetuloa Sammonlahden seurakunnan kotisivulle!

Jumalanpalveluksemme vietetään tänä poikkeuksellisena aikana sanajumalanpalveluksina ilman läsnäolevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelus on kuultavissa netissä Järviradiosta ja siellä Sammonlahden kirkko. Jumalanpalvelukset ja muuta materiaalia löytyy seurakunnan Facebook-sivulta, Lappeenrannan ev.lut. seurakuntien kotisivulta sekä YouTubesta.

Sammonlahden seurakunta toimii poikkeusoloissakin perustehtävänsä mukaisesti haluten ”auttaa sammonlahtelaisia elämään kristittyinä omissa yhteisöissään”. Seurakunnan normaali kokoava toiminta on pysähdyksissa. Kirkollisissa toimituksissakin olemme tiukkojen rajoitusten alasia, mutta kaste, vihkiminen ja hautaan siunaaminen ovat edelleen mahdollisia.

Olemme sinua varten jos tarvitset keskusteluyhteyttä. Soita, laita tekstari tai lähetä sähköpostiviesti; me vastaamme sinulle! Työntekijöiden yhteystiedot löytyvät näiltä sivuilta. Ellet löydä etsimääsi, niin laita viestiä: merja.saalasti@evl.fi (vs. srk-sihteeri) tai juha.eklund@evl.fi (khra), vastaamme pian.

Haluan rohkaista sinua, vaikka maailman tapahtumat ympärillä saattavat arveluttaa, pelottaa tai ahdistaa. Elämme hyvässä yhteiskunnassa, ja meistä pyritään pitämään hyvää huolta. Kirkossa saamme muistaa senkin ylitse Jumalan lupausta Hänen läsnäolostaan elämämme kaikissa vaiheissa. Jeesus puhui omilleen: "Minä jätän teille rauhan. Oman rauhani minä annan teille. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon."

Sinua luottamuksen, toivon ja siunauksen ajatuksin tervehtien,

Juha Eklund, kirkkoherra

Sammonlahden seurakunta
Hietakallionkatu 7