Tervetuloa Sammonlahden seurakunnan kotisivulle!

Jumalanpalvelusten vietossa on palattu monin osin entisiin käytäntöihin koronasta huolimatta. Toki turvavälien pitämistä ja käsi- ja yskimishygieniaa koskevat ohjeet ovat edelleen voimassa, samoinkuin koronarajoitukset huomioiva tapa ehtoollisen vietossa. Jumalanpalveluksemme ovat edelleen kuultavissa netissä Järviradiosta/siellä Sammonlahden kirkko. Jumalanpalveluksia ja muuta materiaalia löytyy seurakunnan Facebook-sivulta, Lappeenrannan ev.lut. seurakuntien kotisivulta sekä YouTubesta.

Sammonlahden seurakunta toimii nytkin perustehtävänsä mukaisesti ”auttaen sammonlahtelaisia elämään kristittyinä omissa yhteisöissään”. Niinpä seurakunnan normaali kokoava toimintakin on taas aloitettu. Kirkollisissa toimituksissa sovellamme koronaohjeita parhaamme mukaan.

Olemme sinua varten kun etsit keskusteluyhteyttä. Soita, laita tekstari tai lähetä sähköpostiviesti; me vastaamme sinulle! Työntekijöiden yhteystiedot löytyvät näiltä sivuilta. Ellet löydä etsimääsi, niin laita viestiä: merja.saalasti@evl.fi (vs. srk-sihteeri) tai juha.eklund@evl.fi (khra), vastaamme pian.

Haluan rohkaista sinua, vaikka maailman tapahtumat -nyt korona-ajan pitkittyminen- saattavat ahdistaa, pelottaa tai masentaa mieltä. Elämme hyvässä yhteiskunnassa, ja meistä pyritään pitämään hyvää huolta, myös koronaan liittyvissä asioissa. Kirkossa muistamme pelottavienkin asioiden keskellä Jumalan lupausta Hänen läsnäolostaan elämämme kaikissa vaiheissa. Jeesus puhui omilleen: "Minä jätän teille rauhan. Oman rauhani minä annan teille. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon."

Sinua luottamuksen, toivon ja siunauksen ajatuksin tervehtien,

Juha Eklund, kirkkoherra

Sammonlahden seurakunta
Hietakallionkatu 7