Tervetuloa Sammonlahden seurakunnan kotisivulle!

Sammonlahden seurakunta toimii ”auttaen sammonlahtelaisia elämään kristittyinä omissa yhteisöissään”.

Jumalanpalveluksiin voi taas osallistua kirkossa! Niitä voi seurata myös Järviradiosta/Sammonlahden kirkko ja Sammonlahden seurakunnan Facebook-sivulta. Jumalanpalveluksia ja hartauksia löytyy myös Lappeenrannan ev.lut. seurakuntien kotisivulta sekä YouTubesta.

Kun etsit keskusteluyhteyttä soita, laita tekstari tai lähetä sähköpostiviesti; me vastaamme sinulle! Työntekijöiden yhteystiedot löytyvät näiltä sivuilta. Ellet löydä etsimääsi, niin laita viestiä: merja.saalasti@evl.fi (vs. srk-sihteeri) tai juha.eklund@evl.fi (khra), vastaamme pian.

Haluan rohkaista sinua, kun korona edelleen saattaa ahdistaa tai pelottaa. Elämme hyvässä yhteiskunnassa, ja meistä pidetään huolta, myös koronaan liittyvissä asioissa. Muistetaan, että paras -ja lopulta ainoa- tie uuteen normaaliin on rokotusten ottaminen; toimitaan niin.

Kirkossa saamme muistaa aina Jumalan lupausta Hänen läsnäolostaan elämämme kaikissa vaiheissa. Jeesus puhui omilleen: "Minä jätän teille rauhan. Oman rauhani minä annan teille. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon."

Sinua luottamuksen, toivon ja siunauksen ajatuksin tervehtien,

Juha Eklund, kirkkoherra

Sammonlahden seurakunta
Hietakallionkatu 7