Tervetuloa Sammonlahden seurakunnan kotisivulle!

Yli vuoden olemme jo eläneet korona-aikaa, joka on muokannut monin tavoin seurakunnan toimintaa.

Jumalanpalveluksia vietämme yhä ilman läsnäolevaa seurakuntaa tiukkojen kokoontumisrajoitusten vuoksi. Ehtoollisen vietossa meillä on käytössä ns. jälkiehtoollinen, eli messua Järviradion tai fb-liven kautta seuraavat voivat tulla messun päätyttyä kirkkoon ehtoolliselle.

Jumalanpalveluksiamme voi seurata Järviradiosta/Sammonlahden kirkko ja Sammonlahden seurakunnan Facebook-sivulta. Jumalanpalveluksia ja hartauksia  löytyy myös Lappeenrannan ev.lut. seurakuntien kotisivulta sekä YouTubesta.

Sammonlahden seurakunta toimii nytkin tehtävänsä mukaisesti ”auttaen sammonlahtelaisia elämään kristittyinä omissa yhteisöissään”, vaikka kokoava toiminta onkin tauolla. Kirkollisissa toimituksissa sovellamme voimassa olevia koronaohjeita.

Kun etsit keskusteluyhteyttä soita, laita tekstari tai lähetä sähköpostiviesti; me vastaamme sinulle! Työntekijöiden yhteystiedot löytyvät näiltä sivuilta. Ellet löydä etsimääsi, niin laita viestiä: merja.saalasti@evl.fi (vs. srk-sihteeri) tai juha.eklund@evl.fi (khra), vastaamme pian.

Haluan rohkaista sinua, kun korona-ajan pitkittyminen saattaa ahdistaa, pelottaa tai masentaa mieltä. Elämme hyvässä yhteiskunnassa, ja meistä pidetään huolta, myös koronaan liittyvissä asioissa. Kirkossa muistamme pelottavienkin asioiden keskellä Jumalan lupausta Hänen läsnäolostaan elämämme kaikissa vaiheissa. Jeesus puhui omilleen: "Minä jätän teille rauhan. Oman rauhani minä annan teille. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon."

Sinua luottamuksen, toivon ja siunauksen ajatuksin tervehtien,

Juha Eklund, kirkkoherra

Sammonlahden seurakunta
Hietakallionkatu 7