Sammonlahden seurakuntakeskus

Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta

(avoinna tilaisuuksien yhteydessä)

Sammonlahden seurakuntakeskus

Sammonlahden kirkon yhteydessä sijaitsee vuonna 1992 rakennettu seurakuntakeskus, jossa on tiloja erilaisten tilaisuuksien ja toimintaryhmien tarpeisiin.

Seurakuntakeskusta vuokrataan myös perhejuhliin ja muihin tilaisuuksiin. Keskuksesta löytyy kaksi isoa juhlasalia, Mariansali ja Ankkurisali, sekä kokoustiloja, kuten Apaja ja takkahuone.

Tilat 1. kerroksessa:

Mariansali ja Ankkurisali: tilat ovat yhdistettävissä ja jaettavissa erilleen, yhteensä noin 120 istumapaikkaa (Ankkurisali 60, Mariansali 30)

Varusteita muun muassa piano, Wi-Fi, av-laitteet (tilattaessa).

Marian- ja Ankkurisalia perhejuhliin varaavan tulee huomioida, että seurakuntakeskuksen laitoskeittiötä vuokrataan vain pitopalveluyrittäjien käyttöön.

Apaja: kokoustila, noin 15 istumapaikkaa

Tilat 2. kerroksessa:

takkahuone: kokous/juhlatila, 15-20 istumapaikkaa

Pienoiskeittiö: varusteina kahvinkeitin, mikro ja jääkaappi

Näitä tiloja voi tiedustella perhejuhliin keskusrekisteristä, p. 040 312 6280. Tilojen vuokrausta muuhun käyttöön hoitaa seurakuntakeskusten emäntä Piia Veikkanen, p. 040 312 6232 tai kiinteistösihteeri Tea Heikkinen, p. 040 312 6222.

Alakerrassa sijaitsee lähetystyön puuhapaja, jossa voi kutoa esimerkiksi mattoja ja tehdä muita käsitöitä. Tiedustelut lähetyssihteeri Marita Smeds, p. 040 312 6530.

Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta

Vapaaehtoistyön kahvikeskustelu

Nyt on tilaisuus pohtia vapaaehtoistyöhön liittyviä kysymyksiä ja ajatuksia, kun tapaamme kahvikupin ääressä kirkolla takkahuoneessa (2.krs).

Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta

Solina-kerho

Kerho on sammonlahtelaisille aikuisille hyvä mahdollisuus ajanviettoon, mielenkiintoisten ihmisten tapaamiseen, päiväkahvin nauttimiseen seurassa sekä vaihteleviin ohjelmasisältöihin osallistumiseen.