Katsomuskasvatuksen mentori tukee kaupungin varhaiskasvatuksen katsomuskasvatuksen toteuttamisessa sekä tasavertaisuuden ja erilaisuuden arvostamisessa. Yhteistyö pohjautuu Seurakunta varhaiskasvatuksen, koulun ja oppilaitoksen kumppanina - korimalliin, joka on tehty yhteistyössä opetushallituksen ja kirkkohallituksen kesken. Korimalli antaa työvälineet selkeän yhteistyön -ja toimintamallin luomiseksi monikulttuuristuvassa ja monimuotoistuvassa toimintaympäristössä.

Joutseno (Ville):

Joutsenon, Korvenkylän, Pilke Kuutin sekä Pulpin päiväkodit.

**Ville Piira 31.12.2021 saakka poissa varhaiskasvatuksesta.**

Lappee (Tuulia):

Karhuvuoren, Myllymäen sekä Ylämaan päiväkodit.

Lappeenranta (Tuula sekä Tuulia):

Kesämäen, Mäntylän ja Rakuunamäen päiväkodit/talot sekä keskustan alueen perhepäivähoitajat (Tuulia).

Keltun, Peltolan, Peltola/Kimpisen, Snellmannin, Tirikan sekä Voisalmen päiväkodit (Tuula).

Lauritsala (Anne):

Hovinpellon, Kartanon, Lauritsalan, Nuijamaan, Pontuksen sekä Touhula Tirilän päiväkodit. Lauritsalan perhepäivähoitajat ja Lauritsalan avoin leikkikerho.

Sammonlahti (Sari):

Kourulan, Lappeen, Pilke Norpan, Sammontalon päiväkodin toimintayksiköt: Sammonlahden, Skinnarilan ja Uus-Lavolan päiväkodit sekä Touhula Kampuksen päiväkoti. Perhepäivähoitajat.

Varhaiskasvatusyhteistyötä tekevät lastenohjaajat.
Varhaiskasvatusyhteistyötä tekevät lastenohjaajat, vas. Tuula, Sari, Tuulia ja Anne (01/2021).
Lakesin joulutapahtuma Macig by Christmas 21.11.2020. Yhteistyössä Toivon ikkuna maailmalle -kaupan kanssa.

Ota yhteyttä

Varhaiskasvatuksen johtaja
Yhtymän johto
Koulukatu 12