Ajankohtaista ja tulevaa diakoniatyössä

Tällä hetkellä kokoava toiminta ja tapahtumat ovat tauolla ja kesän osalta ei vielä ole tietoja tapahtumien toteuttamisesta. Syyskauden tapahtumista ilmoitetaan myöhemmin.

Osallistu! LÄMMIKETTÄ VANHUKSILLE-haaste neulojille ja virkkaajille. Tee hartiahuiveja, sylipeittoja ja villasukkia vanhusten palveluasumisen asukkaille. Lahjoitamme tuotteet ensi jouluna. Valmiita töitä voi toimittaa koronatilanteen rauhoituttua seurakuntatoimistoille: Joutsenon srk-toimisto Penttiläntie 5, Lappeen diakoniatoimisto Valtakatu 38, 2.kerros, Lappeenrannan diakoniatoimisto Valtakatu 38, 3.kerros, Lauritsalan seurakuntatoimisto Kauppalankatu 1 ja Sammonlahden  seurakuntatoimisto Hietakallionkatu 7.  Kiitos lahjastasi!

Lauritsalassa toimii Puoti ja Pannu, joka on kohtaamispaikka sekä lähetystyön kirpputori ja kahvila. Se on avoinna ma-to klo 10-14 ja pe klo 10-13. Puoti ja Pannu aukeaa syyskuun alussa, tarkkaa päivää ei ole vielä tiedossa. Puodissa ja Pannussa hartaus joka ma klo 10.30 ja Laulumaatti-yhteislaulutilaisuus kerran kuukaudessa: 11.9., 9.10 ja 13.11. Lauritsalan diakonia-ja lähetystyön joulujuhla Lauritsalan srk-kodilla,jossa jouluateria ja ohjelmaa, alustavasti ti 8.12.

Seurakuntien monipuolinen toiminta kutsuu osallistumaan

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Musiikin toimintaa