Lappeenrannan parisuhdetyössä tulossa:

Törmäyskurssi -leiri tammikuussa on ikävä kyllä peruutettu koronarajoitusten vuoksi. 

Suunnitteilla: 20-22.8. Parisuhdeleiri Tuosan leirikeskuksessa. 

 

Vinkkejä muiden tahojen kursseista netissä parisuhteen parhaaksi

Väestöliitolla on kaksi maksutonta parisuhdekurssia. Ne ovat kursseja, joilla parit itsenäisesti tutustuvat Väestöliiton sivustolla olevaan nettimateriaaliin, itselleen sopivana aikana. Kansan Raamattuseuran avioparityöllä on maksullisia vetäjien ohjaamia vuorovaikutteisia kursseja, joissa on mahdollista jakaa ajatuksia myös toisten kurssille osallistuvien parien kanssa.  

https://www.hyvakysymys.fi/artikkeli/vaestoliiton-maksuttomat-palvelut-parisuhdekysymyksiin/Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Tunnekeskeinen parisuhdekurssi

Kurssi antaa välineitä parisuhteen läheisyyden parantamiseen ja ristiriitojen ratkaisuun. Kurssin osiot sisältävät videoita ja tehtäviä. Sisällön voi käydä läpi omaan tahtiin. Osallistuminen on maksutonta. Kurssin voit tehdä joko yhdessä kumppanisi kanssa tai yksin. Todella monet parit ovat hyötyneet tästä!

Siirry tunnekeskeiseen parisuhdekurssiinLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Också på svenska: Emotionellt fokuserad parrelationskursLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Nuorten parisuhdekurssi

Nettikurssilla voit hakea apua seurustelusuhteen ongelmiin. Parhaan tuloksen saat tekemällä kurssin kumppanisi kanssa. Kurssiin on myös mahdollista tutustua yksin, jos haluat saada lisää ymmärrystä ihmissuhteisiisi. Kurssi on tarkoitettu erityisesti 18-25 -vuotiaille nuorille pareille.

Siirry nuorten nettiparisuhdekursilleLinkki avautuu uudessa välilehdessä

......

https://www.kansanraamattuseura.fi/sinulle/verkkotapahtumatLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kaikki elämäni värit -ilta

Maanantaina 15.2.2021 klo 18–20

Kuuntelemme tunteitamme ja tarpeitamme – mitä ne meille tahtovat sanoa? Mistä saamme iloa ja voimaa? Pohdimme yhdessä sitä, miten vahvistamme hyvää omassa elämässämme. Iltaa ohjaa avioparityön koordinaattori Tuula Tynjä.
Tapaaminen toteutetaan ryhmävideopuheluna.

Kurssimaksu
Osallistumismaksu 20 €

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu maksamalla osallistumismaksu verkkokaupassaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

........

Ilta toisillemme

Maanantaina 22.2. klo 18–20.

Yhteyttä rakentavia harjoituksia ja myönteisen palautteen voimaa. Tähän iltaan tarvitset parin: puolison, ystävän tai muun läheisen. Iltaa ohjaavat Tuula Tynjä ja Kasper Valtakari. Ilta toteutetaan verkkokokouksena.

Kurssimaksu
Osallistumismaksu 20 €/laite maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu maksamalla osallistumismaksu verkkokaupassa.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Yksi ilmoittautuminen per laite riittää.

.......

Puhun ja kuuntelen -vuorovaikutustaitojen verkkokurssi.

Viiden tapaamisen ja kolmen timanttisen työkalun sarja. Pieni tarvekartoitus ohjaajan kanssa aloittaa kurssin ja siitä jatketaan  viidellä pienryhmän videokeskustelulla. Lisäksi kurssilla tarjoaa kurssipäivien välisssä katsottavaksi videopätkiä sekä  pieniä tehtäviä. Videokeskustelut sisältävät käytännöllisiä harjoituksia. Tarvitset mukaan kumppanin, läheisen, ystävän tai puolison. Vuorovaikutustaidot ovat läheisyyden työkaluja - tule ja ota ne käytöön!

6.2.–27.2.2021 lauantaisin ja keskiviikkoisin klo 18–20.

Kurssimaksu 100 €/pari

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: sähköpostitse avioliitto@sana.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä