Karhuvuoren seurakuntakoti

Karhuvuorenkatu 19 , 53500 Lappeenranta
p. 040 312 6222 kiinteistösihteeri

(avoinna tilaisuuksien yhteydessä)

Karhuvuoren seurakuntakoti Karhuvuoren seurakuntakoti on Lappeenrannan kaupungin omistamassa rakennuksessa oleva kokoontumistila. Tilassa on päiväkerhotila, sali ja keittiö. Siellä kokoontuu erilaisia kerhoja ja piirejä. Tilaa voidaan vuokrata myös perhejuhliin ja muihin tilaisuuksiin.

Avaimen saa lainaksi seurakuntayhtymän kiinteistötoimistosta (Koulukatu 12, 2.krs) toimiston aukioloaikoina. Avainta noutaessa voi tiedustella Suomen lippua lainaksi.

Seurakuntasali: 60 istumapaikkaa, ruoka- ja kahviastiastot 60 hengelle, kahvinkeitin, jääkaappi, astianpesukone, mikroaaltouuni, piano

Paikoitus piha-alueella.

Seurakuntasali

Karhuvuorenkatu 19, 53500 Lappeenranta

Karhuvuoren perhekerho

Perhekerho kutsuu pysähtymään elämän kiireen keskellä ja jakamaan yhdessä arjen kysymyksiä. Kerhossa pidetään lapsenkokoinen hartaushetki, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä sekä kahvitellaan. Perhekerhoissa tuetaan lapsen ja aikuisen vuorovaikutusta ja opitaan yhdessä.