Karhuvuoren seurakuntakoti

Karhuvuorenkatu 19, 53500 Lappeenranta
p. 040 312 6222 kiinteistösihteeri

(avoinna tilaisuuksien yhteydessä)

Karhuvuoren seurakuntakoti Karhuvuoren seurakuntakoti on Lappeenrannan kaupungin omistamassa rakennuksessa oleva kokoontumistila. Tilassa on päiväkerhotila, sali ja keittiö. Siellä kokoontuu erilaisia kerhoja ja piirejä. Tilaa voidaan vuokrata myös perhejuhliin ja muihin tilaisuuksiin.

Avaimen saa lainaksi seurakuntayhtymän kiinteistötoimistosta (Valtakatu 38 3. krs) toimiston aukioloaikoina. Avainta noutaessa voi tiedustella Suomen lippua lainaksi.

Seurakuntasali: 60 istumapaikkaa, ruoka- ja kahviastiastot 60 hengelle, kahvinkeitin, jääkaappi, astianpesukone, mikroaaltouuni, piano

Paikoitus piha-alueella.

Seurakuntasali

Karhuvuorenkatu 19, 53500 Lappeenranta

Karhuvuoren perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa.

Karhuvuorenkatu 19, 53500 Lappeenranta

Karhuvuoren perhekerho