Tervetuloa kirkkomuskariin!

Kirkkomuskarit on seurakuntien tarjoamaa varhaisiän musiikkikasvatusta ja samalla osa seurakuntien varhaiskasvatusta sekä kasteopetusta.  Muskarin sisältö koostuu varhaisiän musiikkikasvatuksen tavoitteellisesta toiminnasta ja lasten kirkkomusiikista kirkkovuoden ajankohdan mukaisesti.

Muskarissa tärkeää on vuorovaikutus lapsen ja vanhemman välillä sekä yhdessäolo koko ryhmän kanssa.

Toimintatapoina on laulu, soitto, liike, kuuntelu ja loruttelu lapsen ikäkauden mukaisesti tukien lapsen luovuutta ja edistäen lapsen kasvua sekä fyysistä, emotionaalista ja kielellistä kehitystä. Lapsi oppii paljon tarkkailemalla, mukana tanssimalla, laulamalla, leikkimällä ja soittamalla. Jokaisella lapsella on oikea tapa osallistua ja jokaisella tavalla tapahtuu oppimista.

Muskareita ohjaa varhaisiän musiikkikasvatuksen ammattilainen ja kanttori Marjo-Riitta Lehtonen. Itsenäisesti käyvien 3 - 6 v ryhmissä on lastenohjaaja toisena aikuisena.

Tervetuloa !

RYHMÄT SYYSKAUDELLA 2020 alk. 24.8.

Koronaviruksesta johtuen ilmoittaudu ryhmään aikuisen tiedoilla, ei lapsi/lapset. Ryhmän peruuntuminen tai muu tärkeä tieto saavuttaa näin parhaiten oikean kohteen ensisijaisesti sähköpostitse. Henkilötunnus tarvitaan henkilörekisteriselosteeseen.  Ilmoittautumista käytetään ainoastaan kirkkomuskaritoiminnan yhteyden pitoon mikäli tulee poikkeuksia. Kertailmoittautuminen riittää koko syyskaudeksi 2020.

Muskarit ovat ilmaisia ja kaikki halukkaat mahtuvat ryhmiin. Ilmoittautuminen on käynnissä koko poikkeusajan. Mukaan voi ilmoittautua ja tulla kesken syyskautta.

Jokaisella ryhmälle on varattu omat alustat ja soittimet, emme käytä päivän aikana samoja uudestaan. Huomioimme turvavälit ja tilojen siivousta on tehostettu. Tulethan terveenä.

Itsenäisesti ilman omaa aikuista:

Tiistaisin Sammonlahden kirkolla, Hietakallionkatu 7

Torstaisin Karhuvuoren srk-kodilla, Karhuvuorenkatu 19

Ryhmät oman aikuisen kanssa:

Maanantaisin Joutsenon srk-keskus, Penttiläntie 5

Tiistaisin Lauritsalan srk-koti, Kauppalankatu 1

Keskiviikkoisin Lappeenrannan kirkolla, Mannerheiminkatu 1

Torstaisin Karhuvuoren srk-kodilla, Karhuvuorenkatu 19

Perjantaisin Sammonlahden kirkolla, Hietakallionkatu 7

Mikäli sähköpostin kanssa on ongelmia, voi ilmoittautua puh 0403126868

Lisätietoja varhaisiänmusiikkikasvattaja, kanttori

Marjo-Riitta Lehtonen

puh 0403126868, marjo-riitta.lehtonen@evl.fi

Muskari Lappeenrannan kirkossa. Lapsia äitiensä sylissä.
0-2-vuotiaiden muskari Lappeenrannan kirkossa.
Lapsi soittaa ukulelea nurmikolla

Kanttori, varhaisiän musiikkikasvatus