Lappeen seurakunnan toiminta jatkuu
Kokoonnumme myös verkon välityksellä

Sunnuntain jumalanpalvelukset

Voit kuunnella jumalanpalvelukset suorana lähetyksenä Lappeen Marian kirkosta Järviradiosta. Jumalanpalvelus alkaa klo 10.00 ja nettilähetys n. 5 minuuttia ennen. 

Ylämaan kirkon jumalanpalvelukset ovat kuultavissa nyt myös Järviradiosta. Päivämäärät näet oheisesta Tapahtumia-kalenteristamme. 

Arkipäivän ehtoollinen ja papin pöytä

Voit kuunnella arkipäivän ehtoollishetket suorana lähetyksenä Lappeen Marian kirkosta Järviradiosta. Lähetys alkaa klo 11.00. 

Papin pöytä on siirtynyt Lappeen seurakunnan facebook-sivuille. Kesäaikana lähetykset eivät tule päivittäin, mutta voit seurata niitä täältä (Lappeen seurakunnan facebook). Papin pöydät ovat katseltavissa myös jälkikäteen. 

Kirkon ovet avoinna

Lappeen Marian kirkon ovet ovat auki hiljentymistä ja henkilökohtaista hartauden harjoittamista varten tilaisuuksien yhteydessä. Mahdollisuus keskustelua varten (keskiviikkoisin klo 10.30 ja sunnuntaisin jumalanpalveluksen jälkeen). Muistathan pitää huolta terveydestä ja hyvästä käsihygieniasta. 

Youtube ja sosiaalinen media

Voit kuunnella ja katsoa mitä muuta seurakuntamme tarjoaa. 

Lappeen seurakunta youtubessa
Lappeen seurakunta facebookissa

Lappeenrannan ev.lut. seurakunnat youtubessa
Lappeenrannan ev.lut. seurakunnat facebookissa

Työntekijät tavoitettavissa (Klikkaa hiirellä) 

Ota rohkeasti yhteyttä meihin puhelimitse tai sähköpostitse

SEURAKUNTA ELÄÄ NYT POIKKEUSOLOISSA

Elämä näyttäytyy erilaiselta, kun keskinäinen kanssakäyminen on rajoitettua. Meitä kutsutaan yhä yhteyteen Jumalamme kanssa. Rukous ja Raamatun luku tuovat Pyhän läsnäolon keskelle elämämme arkea. Esirukous toistemme ja yhteisten asioittemme puolesta on yksi lähimmäisestä välittämisen muoto. Vaikka emme voisi toisiamme tavata, voimme tavoittaa lähimmäisemme puhelimen tai vastaavien välineiden kautta.

"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä ole minun kassani. Sinä suojelet minua kädelläsi, johdatat paimensauvallasi." (Ps. 23:4)

Mika Lehtola
Kirkkoherra
Lappeen seurakunta
 

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Lappeen seurakunta
Valtakatu 38, 2. krs
53100 Lappeenranta

Ota yhteyttä

Seurakuntasihteeri
Lappeen seurakunta
Hallinto- ja talouspalvelut
Valtakatu 38, 2. krs
53100 Lappeenranta
Lappeen Marian kirkko 
Heli Pukki