Lähetysmyymälät

– tue lähetystoimintaa
ostosten muodossa tai auta tekemällä

Toivon ikkuna maailmalle lähetyskauppa avoinna joka arkipäivä klo 10-17, valtakatu 32
Seurakuntien yhteinen lähetyskauppa ja kahvila avoinna joka arkipäivä klo 10-17, Valtakatu 32

Toivon IKKUNA maailmalle -lähetyskauppa
Valtakatu 32, Lappeenranta

Seurakuntien yhteinen lähetyskauppa ja kohtaamispaikka  Lappeenrannan ydinkeskustassa. Avoinna ma-pe klo 10-17
Myynnissä reilunkaupan tuotteita, adresseja ja perinteisiä käsitöitä.

Tule tutustumaan ja ostoksille tai muuten vain juttelemaan!

Kauppamme tarvitsee myös vapaaehtoisia vastuunkantajia lisää.

Kahvia / teetä tarjolla.

Toivon Ikkuna maailmalle -kaupan puh. 040 3126331

Käsityöpuoti Lähetysviisari ja kirppari
Penttiläntie 5, Joutseno

Joutsenon seurakuntakeskuksessa sijaitsevat Lähetysviisari ja kirppari ovat pääsääntöisesti avoinna torstaisin klo 11.30–13.30. Puodissa on myytävänä esimerkiksi villasukkia, lapasia, puutöitä, Raamattuja, virsikirjoja ja kortteja. Tule tutustumaan ja ostoksille, samalla tuet seurakuntamme nimikkolähettien ja nimikkokohteitten työtä!

Kysy lisää lähetyssihteeriltä, puh. 040 3126 730.

Puoti ja Pannu
Kauppalankatu 1, Lauritsala

Lähetysmyymälä Puoti ja Pannu on avoinna maanantaista torstaihin klo 10–14 sekä perjantaisin klo 10–13. Puodin yhteydessä on kahvio, joka toimii seurakuntalaisten olohuoneena ja kohtaamispaikkana sekä kirpputori, jossa myynnissä vaatteita ja asusteita.

Puodin ja Pannun viikko-ohjelma:
– maanantaina klo 10.30 hartaus

Tule rohkeasti tutustumaan ja tapaamaan ihmisiä! Toimintaan ovat tervetulleita myös uudet vapaaehtoiset vastuunkantajat.

Tiedustelut lähetyskasvatussihteeri, puh. 040 3126 630

Puuhapaja
Hietakallionkatu 7, Sammonlahti

Sammonlahden kirkolla toimii Puuhapaja, josta voi tilata tai ostaa yksilöllisiä mattoja, shaaleja sekä muita käsitöitä. Pajan tuotto ohjataan lähetystyöhön. Tervetuloa tekemään myös itse!

Lisätiedot lähetyskasvatussihteeri, puh. 040 3126 530.

Myyntipöytä Medialähetyspäivillä 2016  Lähetysmyymälä Viisarin tuotteita

Puodissa ja Pannussa myytäviä tuotteita