Lähetysmyymälät

– tue lähetystoimintaa
ostosten muodossa tai auta tekemällä

Seurakunnillamme on yhteensä neljä lähetysmyymälää. Toimipisteissä on myynnissä erilaisia tuotteita ja tavaroita, joiden myyntituotto menee lähetystyön hyväksi. Lauritsalan myymälän yhteydessä on lisäksi kahvio, ja Sammonlahden pisteeseen voit tulla tekemään käsitöitä myös itse. Lähetysmyymälät on esitelty alla.

Käsityöpuoti Lähetysviisari ja kirppari
Penttiläntie 5, Joutseno

Joutsenon seurakuntakeskuksessa sijaitsevat Lähetysviisari ja kirppari ovat pääsääntöisesti avoinna torstaisin klo 13.30–16.30. Puodissa on myytävänä esimerkiksi villasukkia, lapasia, puutöitä, Raamattuja, virsikirjoja ja kortteja. Tule tutustumaan ja ostoksille, samalla tuet seurakuntamme nimikkolähettien ja nimikkokohteitten työtä!

Kysy lisää lähetyssihteeriltä, puh. 040 3126 730.

Toivon IKKUNA maailmalle - lähetyskauppa
Valtakatu 32, Lappeenranta

Seurakuntien yhteinen uusi lähetyskauppa ja kohtaamispaikka avattu Lappeenrannan ydinkeskustaan. Avoinna ma-pe klo 10-17 Myynnissä reilunkaupan tuotteita, adresseja ja perinteisiä käsitöitä.

Kahvia / teetä tarjolla.

Kysy lisää lähetyssihteeriltä, puh. 040 3126 330

Puoti ja Pannu
Kauppalankatu 1, Lauritsala

Lähetysmyymälä Puoti ja Pannu on avoinna maanantaista torstaihin klo 10–14 sekä perjantaisin klo 10–13. Puodissa myydään monenlaisia käsitöitä, esimerkiksi villasukkia, vauvan nuttuja, pöytäliinoja, kristillistä kirjallisuutta sekä adresseja ja kortteja lähetystyön hyväksi. Puodin yhteydessä on kahvio, joka toimii seurakuntalaisten olohuoneena ja kohtaamispaikkana.

Puodin ja Pannun viikko-ohjelma:
– maanantaina klo 10.30 hartaus
– joka kuukauden toisena perjantaina klo 10.30 yhteislaulutilaisuus Laulumaatti, jonka yhteydessä myydään karjalanpiirakoita ym. leivonnaisia lähetystyön hyväksi

Tule rohkeasti tutustumaan ja tapaamaan ihmisiä! Toimintaan ovat tervetulleita myös uudet vapaaehtoiset vastuunkantajat.

Tiedustelut diakonissa Maria Repo, puh. 040 3126 421.

Puuhapaja
Hietakallionkatu 7, Sammonlahti

Sammonlahden kirkolla toimii Puuhapaja, josta voi tilata tai ostaa yksilöllisiä mattoja, shaaleja sekä muita käsitöitä. Pajan tuotto ohjataan lähetystyöhön. Tervetuloa tekemään myös itse!

Lisätiedot lähetyssihteeri Marita Smeds, puh. 040 3126 530.

Myyntipöytä Medialähetyspäivillä 2016  Lähetysmyymälä Viisarin tuotteita

Puodissa ja Pannussa myytäviä tuotteita