Seurakuntakuorot

Seurakuntakuorot ovat rinnakkaisvaihtoehto kirkkokuoroille. Niiden ohjelmisto ja laulutyyli poikkeaa hieman kirkkokuoroista. Lisätietoja kuoroista ja kuorojen eroista saat kanttoreiltamme.

Seurakuntien kuorotoiminta on pääosin maksutonta. Voit tulla mukaan asuinpaikastasi ja kotiseurakunnastasi riippumatta.

Sammonlahden Seurakuntakuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 18–19.30 Sammonlahden kirkolla, Hietakallionkatu 7.  Laulamme neliäänisesti perinteisiä ja uudempia lauluja säestyksellä ja ilman. Kuoroa ohjaa kanttori Heidi Kunttu.
Lappeenrannan Seurakuntakuoro on pieni mutta pippurinen lauluporukka, joka laulaa perinteisiä ja uudempia hengellisiä lauluja sekä jumalanpalvelus-musiikkia. Esiinnymme kirkossa ja muissa sopivissa paikoissa ja teemme yhteistyötä seniorikuoron kanssa. Harjoittelemme pääsääntöisesti keskiviikkoisin Lappeenrannan seurakuntakeskuksessa, Koulukatu 10. Lisätietoja antaa kuoronjohtaja Jarkko Lavaste.
Paluu aikuisten ja senioreiden kuorojen etusivulle →
Lappeenrannan seurakunta Sammonlahden seurakunta
Hietakallionkatu 7