Kastepäivä

la 18.9. klo 12-16 Lauritsalan kirkolla

Onko lapsesi jäänyt kastamatta koronaepidemian vuoksi? Tai toivooko lapsesi itse tulevansa kastetuksi? Onko nuoresi rippikouluikä lähestymässä, eikä häntä ole kastettu? Haluaisitko, että hänet kastetaan?

Jos vastasit kyllä johonkin edellisistä, meillä on tarjota Sinulle loistava mahdollisuus lapsen tai nuoren kastamiseksi. Nimittäin Kastepäivä! Kastepäivä on tarkoitettu kaikille 0-14-v. aiemmin kastamattomille lapsille ja nuorille. Se on helppo ja juhlava tapa viettää kastejuhlaa. Kastejärjestelyt ovat helpot, sillä tässä päivässä seurakunta tarjoaa kakkukahvit kaikille päivään osallistuville Lauritsalan seurakuntakodilla. Sinun tarvitsee vain laittaa sähköpostia tai soittaa seurakuntien palvelupisteeseen ja varata oma aikasi!

Huomioimme Kastepäivän järjestelyissä viranomaisten koronaepidemiaan liittyvään ohjeistukset ja noudatamme kulloinkin voimassa olevia henkilömäärärajoituksia. Lauritsalan kirkosta on kastejuhlan striimausmahdollisuus, joten myös muilta paikkakunnilta olevat sukulaiset voivat osallistua kastejuhlaan helposti tietokoneen tai kännykän välityksellä.

Lisätiedot jaana.pussinen@evl.fi ja maarit.hirvi@evl.fi

Kastevaraukset: lappeenranta.palvelupiste@evl.fi / 040 3126 282.