Kuurot ja viittomakieliset

Olet tervetullut viittomakieliseen seurakuntaan keskustelemaan, hiljentymään yhdessä pyhän äärellä ja kokemaan yhteyttä.

Toimintamme kokoaa yhteen kuuroja ja huonokuuloisia perheineen yhteisiin kirkkopyhiin, leiripäiviin, saunailtoihin ja joulujuhlaan. Yhteiset tilaisuudet ovat viittomakielisiä tai viittomakielelle tulkattuja.

Lappeenrannan seurakuntayhtymän kuurojentyöstä vastaa diakoni Katri Smolander Lappeenrannan seurakunnasta. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä Imatran seurakunnan, Mikkelin piiri kuurojen papin Seppo Laukkasen ja paikallisten yhdistysten kanssa.

Tulevista tapahtumista tiedotamme:

• Postituslistalla oleville kirjeellä tai sähköpostilla kaksi kertaa vuodessa
  • ES-Keskiviikko -lehden kirkollisissa ilmoituksissa, palstan alun yhteisissä tapahtumissa
  • www.lappeenrannanseurakunnat.fi, Tapahtumat
  • Facebook: Elämän arjessa ja pyhässä - diakonia Lappeenrannan ev.lut.seurakunnissa
  • teksti-tv:n sivulla 558

Seppo Laukkanen

Kuurojenpappi

seppo.laukkanen@evl.fi

Lappeenrannan seurakunta
Valtakatu 38, 3. krs.
53100 Lappeenranta
Kesän 2018 viimeisessä kuurojen saunaillassa Imatran Päivärannassa saimme nauttia upeasta auringonlaskusta.