Päihde- ja kriminaalityö

Lappeenrannan seurakuntayhtymän päihde- ja kriminaalityön tarkoitus on tukea ihmisen halua elää päihteettömästi. Työhön kuuluvat henkilökohtaiset tapaamiset, sielunhoito ja uskon kysymykset, tarvittaessa hoitoonohjaus, kuntoutuksen tukeminen sekä asiakkaan elämäntilanteeseen vaikuttaminen yhteisellä suunnittelulla ja päivittäisten toimintojen rakentamisella.

Kun nuori tarvitsee apua päihteidenkäytön hallintaan, autaa seurakuntien erityisnuorisotyöntekijä.

Päiväkeskus Kaartinkulma
Merkittävä osa työtä on päiväkeskus Kaartinkulman toiminta ja vankilavierailut sekä yhteydet sosiaalitoimeen ja päihdetyötä tekeviin tahoihin sekä oppilaitoksiin. Päihde- ja kriminaalityö järjestää myös leirejä ja retkiä. Kaartinkulman kotisivut löydät täältä ja Facebook-sivun tästä.

Päihde- ja kriminaalityöstä vastaa diakoni Ari Tuomikoski, puh. 040 3126 835/ ari.tuomikoski@evl.fi. Hän päivystää  torstaisin klo 9-13 päiväkeskus Kaartinkulmassa, os. Kaartinkatu 6, C-porras.

Kuuntele diakoni Ari Tuomikosken haastattelu.