Retkimainos syysretkestä Villa Ketveleeseen 29.9.2022

Ikäihmisten syysretki Taipalsaarelle Päihäniemeen ja Villa Ketveleeseen to 29.9.2022.

Bussikyyti reittiä: Lähtö Sammonlahden kirkolta klo 10 - Lappeen kirkko klo 10.15 - Joutsenon srk-keskus klo 10.35 - Lauritsalan kirkko klo 10.55 - Päihänniemi - Villa Ketvele. Kotiinlähtö n. klo 14.30 samaa reittiä kääntäen.

Retken hinta 20 euroa sis. lounaan, kahvin ja kuljetuksen.

Mukana myös kaupungin liikuntatoimen väkeä.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset viimeistään 22.9. Tuija Tiainen p.040 3126 422 ja Sirkka Kiuru p. 040 3126 621.

Tule mukaan virtuaaliretkelle!

Haluamme kutsua Sinut kanssamme virtuaaliretkelle leirikeskukseemme Kesärantaan. Menossa mukana Joutsenon seurakunnan diakoniatyöntekijät sekä musiikista vastaavat kanttorimme. Luvassa pieni historiikki leirikeskuksen vaiheista, kävely Saimaan rannalla ja hartaushetki hirsikappelissa.

Ihana, lämmin ja aurinkoinen retkipäivä odottaa juuri Sinua! Klikkaa mukaan!

Puheosiot Ekke Rikka ja Katri Smolander

Laulu Maria Kuusiniemi