Lähde mukaan kevätretkelle to 2.6.2022

Retki tehdään Kotkaniemeen, presidentti Svinhufvudin kotimuseoon sekä Luumäen seurakuntaan.

Lähtö Lauritsalan srk-kodilta klo 10. Reitti Karjalantietä, Asemakatua Luukkaankadulle, Hakalinkatua Hovinpellolle, Hakalin kiertoliittymästä Kalevankatua Tirilään ja Kaukaankadun pysäkiltä keskustaan, josta kyytiin pääsee Peltolan koulun pysäkiltä. Kotiinlähtö n. klo 15 samaa reittiä.

Retken hinta 20€ sis. Lounaan ja kahvin.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Tuija Tiainen p. 040 3126 422 ja Titta Hämäläinen p. 040 537 4192 ti 24.5. mennessä.

Tule mukaan virtuaaliretkelle!

Haluamme kutsua Sinut kanssamme virtuaaliretkelle leirikeskukseemme Kesärantaan. Menossa mukana Joutsenon seurakunnan diakoniatyöntekijät sekä musiikista vastaavat kanttorimme. Luvassa pieni historiikki leirikeskuksen vaiheista, kävely Saimaan rannalla ja hartaushetki hirsikappelissa.

Ihana, lämmin ja aurinkoinen retkipäivä odottaa juuri Sinua! Klikkaa mukaan!

Puheosiot Ekke Rikka ja Katri Smolander

Laulu Maria Kuusiniemi