Lauritsalan seurakuntakoti

Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta
p. 040 312 6232 seurakuntakeskusten emäntä

(avoinna tilaisuuksien yhteydessä)

Lauritsalan seurakuntakoti

Lauritsalan seurakuntakoti on rakennettu vuonna 1969. Seurakuntakoti koki laajan peruskorjauksen sekä laajennuksen vuonna 2013.

Seurakuntakeskuksessa on monipuoliset tilat erilaisiin perhejuhliin, kokouksiin ja kerhoihin. Katutasossa on lähetystyön ylläpitämä lähetyskahvila ja kohtaamispaikka Puoti ja Pannu, jossa voit tehdä ostoksia lähetystyön hyväksi ja nauttia kupin kahvia. 

Katutasosta löytyvät myös lasten, nuorten ja diakoniatoimiston tilat. Alakerrassa on partiotilat ja yläkerrassa on henkilökunnan toimistotiloja, kuten keskusrekisterin sivutoimipiste.

Lauritsalan seurakuntakodilla on kolme salia:

  • pienisali noin 30 hengelle 
  • isosali noin 100 hengelle
  • kahvio noin 50 hengelle

Isosali ja pienisali ovat yhdistettävissä yhdeksi isoksi tilaksi. Kahvio ja isosali on vuokrattavissa perhejuhliin, joiden tarjoilusta vastaa pitopalveluyritys. Kahvi- ja ruoka-astiasto löytyy 150 hengelle.

Pieni sali on vuokrattavissa omatoimisiin kahvitilaisuuksiin. Pienessä salissa on jääkaappi. Keittiötilat eivät ole käytettävissä. Vahtimestari hoitaa kahvin ja teeveden keiton sopimuksen mukaan.

Seurakuntakodin edustalla on maksuton parkkialue.
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Tapahtumat

ke 13.11. klo 16.30 -18.30

Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta

Nuortenilta

Tarjoilut, lauleskelua, yhteistä ohjelmaa, kristinuskon perusasioita, kavereiden tapaamista, hiljentymistä ja pysähtymistä hetkeksi.
to 14.11. klo 16.00 -18.00

Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta

Äijien turinat

Tervetuloa kahville ja turinoimaan muiden äijien kanssa Puodin ja Pannun tiloihin!