Vietetään yhdessä Kummipäivää!

Valtakunnallista Kummipäivää vietetään ympäri Suomen sunnuntaina 5.6.2022.

Kummipäivä kannustaa kummeja osallistumaan Kummipäivään kummilapsensa kanssa ja muistuttaa, että kummin tärkeää tehtävää voi toteuttaa monella eri tavalla!

Lappeenrannassa vietetään Kummipäivää jälleen vuonna 2022. Viime vuoden tapaan jaamme kummi-kummilapsi -pareille rajallisen määrän (150kpl) ilmaisia piknik-kasseja, jotka kannustavat lasta ja kummia hyvän yhteisen ajan viettämiseen joko Kummipäivänä su 5.6. tai alkukesän aikana.

Oman piknik-kassisi voit varata sähköpostitse aina su 22.5. asti jaana.pussinen@evl.fi ja anne.seino@evl.fi Ilmoita viestissäsi, mistä alla olevista paikoista haluat oman kassisi noutaa.

Kassi noudetaan joko

ma 23.5. klo 16.30-18 Lauritsalan kirkolta, os. Kauppalankatu 1

ti 24.5. klo 16.30-18 Lappeen kirkolta, os. Valtakatu 35, ennen Perheiden kevätkirkkoa, joka alkaa klo 18

tai su 29.5. klo 17 Kummipelitapahtumasta Pesä Ysit vs. Lappajärven Veikot Lappeenrannan Vanhalta kentältä, os. Leirikatu 25

Ilmaisia perhelippuja Pesä Ysien Kummipeliin voit kysellä ja varata sähköpostitse jaana.pussinen@evl.fi ja anne.seino@evl.fi aina su 27.5. klo 13 asti.

pssst. Kummipäivänä su 5.6. klo 16 vietetään Kummipäivän Piknikiä Lappeenrannan kirkon valleilla - tule mukaan! Seurakunta tarjoaa kahvit/teet ja mehut osallistujille. Lisätietoja piknikistä reetta.karjalainen@evl.fi

Lue lisää aiheesta!

Seuraava Kummipelin mainos sunnuntaina 29.5. klo 17 Lappeenrannan vanhalla kentällä.
Seuraava Kummipeli sunnuntaina 29.5. klo 17 Lappeenrannan vanhalla kentällä.
Kummipäivän piknik-kassien mainos
Suositut piknik-kassit ovat jälleen jaossa!