Näkövammaiset henkilöt ovat tervetulleita mukaan kaikkeen Lappeenrannan seurakuntayhtymässä järjestettävään toimintaan

Toiminnasta tiedotetaan kirkollisissa ilmoituksissa ja nettisivuilla. Lappeenrannan seurakuntayhtymän tiedotuslehti Seurakuntatervehdys on luettavissa sähköisessä muodossa etusivulta löytyvän linkin kautta. Lehti ilmestyy vuonna 2019 viisi kertaa. Näkövammaisilla on oikeus saada Seurakuntatervehdys myös äänikirjana. Tied. Marika Gustafsson p. 0403126321 tai Etelä-Karjalan näkövammaiset ry:n toimisto p. 0404860056.

HETKI-ryhmä

Hetki-ryhmä on näkövammaisille suunnattu vertaistuellinen keskusteluryhmä.

Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa
perjantai-iltapäivisin klo 13-14.30
os. Valtakatu 38, 2. krs
(esteetön pääsy hissillä, huom. pienikokoinen hissi).

Syyskauden 2019 ryhmätapaamiset:
pe 13.9., 11.10., 8.11. ja 13.12.

Eksoten kuntousohjaaja Hanna
Räisänen p. 0447915764 on
mukanamme lokakuun Hetkessä.

Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Tied. ryhmän ohjaajalta
Marika Gustafsson
diakonissa,
Lappeenrannan seurakuntayhtymän
näkövammaistyön yhdyshenkilö
p. 040 3126 321
marika.gustafsson@evl.fi

Kirkossa voi kääntyä vahtimestari-suntion puoleen ja kysyä isotekstisiä tai pistevirsikirjoja. Kauneimpien joululaulujen aikaan kirkossa on saatavana lainaan myös Kauneimmat joululauluja pisteillä.

Paljonko kello mahtaa olla?

Puhuvia kelloja voi tilata Aviris-myymälästä. Mikäli olet hankkimassa itsellesi ensimmäistä puhuvaa kelloa ota yhteys diakoniatyöntekijään.