Seurakuntatervehdys

Lappeenrannan seurakuntayhtymän tiedotuslehti Seurakuntatervehdys ilmestyy vuonna 2020 kuusi kertaa. Lehdessä kerrotaan Lappeenrannan ev.lut. seurakuntien ajankohtaisista asioista ja tulevista tapahtumista sekä muista ajankohtaisista, paikallisista ilmiöistä.

Lehden päätoimittajana toimii Lappeenrannan seurakunnan kappalainen Mikko Ojanen ja toimitussihteerinä viestintäpäällikkö Eija Fabritius.

Lehden ilmestymisaikataulu 2021

ES Keskiviikon välissä

10.2.

24.3.

26.5.

8.9.

24.11. juttuideat  ja varaukset 18.10. mennessä, aineistopäivä 12.11.

Juttuideat ja ilmoitusvaraukset (srky) toimitussihteerille: eija.fabritius@evl.fi tai voit lähettää palautetta tai juttuvinkkejä toimitukseen myös tällä lomakkeella

Muiden toimijoiden mainosmyynti Kaakon Viestintä/Tarja Karhu, tarja.karhu@media.fi

Jos et saanut uusinta numeroa, voit tilata sen maksutta tällä lomakkeella

Seurakuntatervehdys on myös saatavilla näkövammaisille tarkoitettuna äänijulkaisuna, ota yhteyttä Etelä-Karjalan näkövammaiset ryLinkki avautuu uudessa välilehdessä:hyn.

Vuoden 2021 numerot

8.9.2021 (pdf) (uusin)
Huom.: Sivun 11 infolaatikossa oli printtilehdessä väärä nimi lauseessa "Lisäksi yksi Toivo Vapalahden perhekuva." Nettiversiossa on oikea nimi (Toivo Tapionlinna).

26.5.2021 (pdf) / nettiversio

24.3.2021 (pdf) / nettiversio

10.2.2021 (pdf) / nettiversio

Kannen kuvassa lumienkeli, jonka ovat veistäneet Lappeenrannan kuvataidekoulun n. 11-vuotiaiden ryhmä (kuva: Eija Fabritius)

Vuoden 2020 numerot

25.11. (nettiversioLinkki avautuu uudessa välilehdessä)
Huom. Ohjeistus maskeista muuttunut lehden julkaisun aikaan. Otathan mukaan oman maskin tullessasi laulamaan Kauneimpia joululauluja!

9.9. (nettiversio)

3.6. (nettiversio)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

6.5. (nettiversio)

1.4. (nettiversio) Huom. katso ajantasaiset tapahtumatiedot tästä (päivitetty 3.4. Jos lisämerkinnät näkyvät huonosti, avaa tiedosto PDF-lukuohjelmalla)

5.2. (nettiversio)

Vuoden 2019 numerot

27.11. (nettiversio)

4.9. (nettiversio)

5.6. (nettiversio)

3.4. (nettiversio)

6.2. (nettiversio)

Seurakuntatervehdys 9. syyskuuta 2021.

Lehden toimitusneuvosto 2021

Päätoimittaja

Mikko Ojanen

Toimitussihteeri

Eija Fabritius

Muut jäsenet

Juha Eklund

Keijo Martikainen

Atso Suopanki

Marja Talikka

Anni Toikka

Tehtävät ja kokoukset

Toimitusneuvoston tehtävävä on kerätä ja arvioida lehdistä saatavaa palautetta, kehittää lehden sisältöä ja toimittamista sekä suunnitella lehden sisältöä, julkaisuaikataulua sekä teemoja. Toimitusneuvosto käsittelee lehden painattamiseen liittyviä asioita, kuten kustannukset, budjetointi, toteuttaminen sekä lehden uudistamiseen liittyviä aiheita.

Toimitusneuvoston kokouksia pidetään pääsääntöisesti 5 kertaa vuodessa. Seuraava toimituskunnan kokous pidetään helmikuun lopulla.

Kappalainen
Lappeenrannan seurakunta