Korvenkylän seurakuntakoti

p. 040 312 6701 seurakuntatoimisto

(Avoinna tilaisuuksien yhteydessä)

Korvenkylän seurakuntakoti

Korvenkylän seurakuntakoti on rakennettu vuonna 1984. Tilasta löytyvät seurakuntasali ja kappeli. Korvenkylän seurakuntakoti on vuokrattu helmikuusta 2020 alkaen Korvenkylän koulun käyttöön.

Seurakuntasali: 56-80 paikkaa
Varustetaso: piano, piirtoheitin, mahdollisuus keittiön käyttöön, kahvi- ja ruoka-astiasto 80 hengelle

Kappeli: n. 30 paikkaa

Pihalla on maksuton pysäköintialue.

Harmaakalliontie 2, 55300 Rauha

Korvenkylän perhekerho

Perhekerho kutsuu pysähtymään elämän kiireen keskellä ja jakamaan yhdessä arjen kysymyksiä. Kerhossa pidetään lapsenkokoinen hartaushetki, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä sekä kahvitellaan. Perhekerhoissa tuetaan lapsen ja aikuisen vuorovaikutusta ja opitaan yhdessä.

Harmaakalliontie 2, 55300 Rauha

Korvenkylän perhekerho