Joutsenon seurakunnan diakoniatyö

Yhteiskunnallisen poikkeustilan vallitessa monet diakonian kokoavat toiminnat ja henkilökohtaiset tapaamiset on toistaiseksi tauolla.

Seurakunnan työntekijät ovat kuitenkin tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse. Kanssamme voi puhua edelleen kaikenlaisista asioista ja kauttamme ohjataan tarvittavan avun piiriin.

Ajanvaraus, keskusteluapu ja avustukset puhelimitse tai sähköpostilla.

Toimistomme sijaitsevat Joutsenon seurakuntakeskuksessa, Penttiläntie 5.

Kts. yhteystietomme sivun alaosasta.

Eläkeläisten kerhokirjeen saajaksi?

Voit liittyä ilmoittautumalla diakoniatyöhön Katrille. Kerro samalla toivotko kirjepostia vai sähköpostia. Kerhokirje sisältää hartauden, aivojumppaa ja tekemistä sekä pohdintaa vaihtelevista teemoista.

Katso myös:

Apua ja tukea: Arjen haasteetLinkki avautuu uudessa välilehdessä

AJANKOHTAISTA

Yhteisvastuukeräyksen auttamisen kohteena ovat tänä vuonna taloudellisissa vaikeuksissa olevat ikäihmiset.

Voit osallistua lahjoittamalla keräyslippaaseen srk-toimistossa ma-pe 9-14, Penttiläntie 5.

Voit myös tehdä tilisiirron Yhteisvastuukeräyksen valtakunnalliselle keräystilille, jossa Joutsenon viitettä käytettäessä 20% lahjastasi ohjautuu suoraan Joutsenossa tehtävään työhön.

Voit osallistua myös hankkimalla omalla kasvokuvallasi olevan Pahvihahmon Joutsenon kirkonpenkkiin ja tukea samalla keräystä. Kuvat näkyvät kirkossa tehtävissä livelähetyksissä ja saattavat näkyä somessakin. Tule mukaan auttamaan! Jos halua hankkia pahvikuvan TOIMI NÄIN:

1. Ota valoisassa kasvokuva itsestäsi, tai pyydä kuvausapua. Kännykkäkuvan tarkkuus riittää.

2. Lahjoita 40€/kpl tai 70€/2 kpl valitsemallasi lahjoitustavalla, tiedot alla.

3. Lähetä kuva maksukuitista sekä kasvokuva osoitteeseen katri.smolander@evl.fi. Ethän lähetä toisen kuvaa ilman lupaa.

4. Myös käteismaksu sopii: Katri Smolander p. 0403126 322

5. Voit noutaa kuvan omaan käyttöösi myöhemmin.

Nettilahjoituslomake osoitteessa yhteisvastuu.fi/joutseno

Tilisiirrolla: HUOM! Seurakuntakohtainen viite tilisiirrolla lahjoitettaessa: Joutseno 304162

Yhteisvastuukeräyksen valtakunnalliset tilinumerot:

· Nordea FI16 2089 1800 0067 75
· Pohjola-Pankki FI14 5000 0120 2362 28
· Aktia FI82 4055 0010 4148 41

Saaja: Kirkkopalvelut ry / Yhteisvastuukeräys

Lahjoita Mobilepaylla: Joutseno 25930

Kirkkopalvelujen keräyslupa RA/2020/639

KIITOS LAHJASTASI!

Ekke Rikka

Joutsenon seurakunta
Penttiläntie 5
54100 Joutseno

Katri Smolander

Joutsenon seurakunta
Penttiläntie 5
54100 Joutseno
Yhteisvastuukeräys 2021. Autetaan vanhuksia. Pahvihahmoilla tukea Yhteisvastuukeräykselle.
Täytetään yhdessä kirkonpenkit ja autetaan samalla vähävaraisia vanhuksia! Tule mukaan Yhteisvastuukeräykseen!