KIINNOSTAAKO VAPAAEHTOISTYÖ?
TULE MUKAAN. - YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN.

Haluaisitko toteuttaa kansainvälistä diakoniaa?
Peittokerhoissamme neulotaan lasten Äiti Teresa - peittoja. Valmiit peitot toimitetaan maailman katastrofialueiden lapsille SPR:n kautta. Voit osallistua neulomalla ja/tai lahjoittamalla villalankoja. Ota yhteyttä peittokerhojemme vetäjiin: diakonissa MarikaGustafsson marika.gustafsson@evl.fi p. 040 3126 321 (Savonkadun kerho) tai diakonissa Pirkko-Liisa Ojanen pirkko-liisa.ojanen@evl.fi p. 040 3126 320 (Ristikankaankadun kerho).

​​​Kiinnostaisiko ulkoilu- ja / tai juttelukaverina toimiminen?
Olisiko sinulla aikaa kulkea lähimmäisenä esim. ikäihmisen rinnalla?

Tunnetko kutsumusta pienryhmien kanssa toimimiseen?
Kahvittelun sanotaan leikkimielisesti olevan kirkon yksi sakamenteista ja kokoavan ihmisiä yhteen. Haluaisitko avustaa kahvinkeitossa? Tai ehkä ryhmäsisältöjen suunnittelussa?

Nautitko luovasta tekemisestä ? Haluaistko jakaa osaamistasi lähimmäistesikin iloksi?
Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo (kuten valokuvat, musisointi, laulaminen, runot, erilaiset kädentaidot, ym.).

Onko lenkkeily sinun juttusi?
Halusisitko yhdistää lenkkeilyn ja hyvän tekemisen?
Tule mukaan Yhteisvastuukeräyksen Arkienkeliksi.
Lipaskeräystä Yhteisvastuun hyväksi ei poikkeuksellisesti järjestetty helmikuussa 2021.
Voisiko lipaskeräys marketeissa olla tulevaisuudessa sinun näköisesi vapaaehtoistehtävä?

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!
Vapaaehtoistehtäviä on seurakunnissamme monenlaisia.
Mietitään yhdessä juuri sinulle mieluisia vapaaehtoistehtäviä.