Hyppää sisältöön

Heppakerho

Heppakerhon kevätkausi alkaa 9.1. Kerhoon mahtuu lisää kerholaisia. Ilmoittautumisllinkki alla.

Heppakerhossa opetellaan kerhovuoden aikana erilaisia hevosiin, hevosten hoitoon, ratsastukseen ja tallielämään liittyviä taitoja ja tietoja Suomen Ratsastajainliiton (SRL) Hevoskerho-ohjelman mukaisesti. Vaikka Nuokkarilla ei ole oikeita hevosia, harjoittelemme silti oikeilla hevosten varusteilla ja tarvikkeilla, leikkien, askartelun, pelien, liikunnan, ulkoilun ja muun puuhailun avulla. Tärkeässä osassa kerhossa on Nuokkarin Kepparitalli ja sen keppihevoset. Kerhonohjaajana toimii SRL:n Hevoskerhonohjaaja, HAT-ohjaaja nuorisotyönohjaaja Kirsi ja apuna muita kerhonohjaajia. 

Kerho kokoontuu tiistaisin klo 15.00-16.00 Nuokkarilla, Lauritsalan srk-kodilla, osoitteessa Kauppalankatu 1.

Kerho on tarkoitettu kaikille 3.-4.-luokkalaisille hevosista innostuneille ja kiinnostuneille. Mitään etukäteisosaamista tai hevosharrastusta ei tarvita, ja kerho onkin oiva paikka tutustua hevosten maailmaan, jos vasta haaveilee pääsystä oikealle tallille oikeiden hevosten pariin.  Jo kokeneemmatkin heppaharrastajat ovat myös tervetulleita kerhoon. Huom! Kerhossa on sama ohjelma ja käydään läpi sama SRL:n kerhomateriaali kuin aiempinakin vuosina, joten jo kerhossa aiemmin olleille kerhossa saattaa olla tylsää. :) 

Kerhossa on pieni kerhokausimaksu, 25€. (koko vuosi syksy-kevät) Maksulla jokainen kerholainen saa kerhosta omakseen SRL:n Hevoskerholainen- kirjan, joka on yli 50- sivuinen tehtävä- ja tietopaketti hevosmaailmasta. Lisäksi maksu kattaa kerhosta tehtävän retken ihan oikealle tallille kerhokauden aikana.  

Ilmoittaudu heppakerhoon tästä linkistä

Lisätietoja kerhosta voi kysyä Kirsiltä:

Kirsi Lampi 040-3126442 tai kirsi.lampi(at)evl.fi

 

Keppihevosia 3 kappaletta

// ]]>