Hyppää sisältöön

Tervetuloa Heppakerhoon!

Lauritsalan srk:n syksyn 2021 uutena kerhona aloittaa Heppakerho. Heppakerhossa opetellaan kerhovuoden aikana erilaisia hevosiin, hevosten hoitoon, ratsastukseen ja tallielämään liittyviä taitoja ja tietoja Suomen Ratsastajainliiton (SRL) Hevoskerho-ohjelman mukaisesti. Vaikka Nuokkarilla ei ole oikeita hevosia, harjoittelemme silti oikeilla hevosten varusteilla ja tarvikkeilla, leikkien, askartelun, pelien, liikunnan, ulkoilun ja muun puuhailun avulla. Tärkeässä osassa kerhossa on Nuokkarin Kepparitalli ja sen keppihevoset. Kerhonohjaajana toimii SRL:n Hevoskerhonohjaaja nuorisotyönohjaaja Kirsi ja apuna muita kerhonohjaajia. 

Kerho kokoontuu tiistaisin, alkaen 14.9. klo 14.30-15.30 Lauritsalan srk-kodilla, Nuokkarilla, osoitteessa Kauppalankatu 1.

Kerho on tarkoitettu kaikille 3.-4.-luokkalaisille hevosista innostuneille ja kiinnostuneille. Mitään etukäteisosaamista tai hevosharrastusta ei tarvita, ja kerho onkin oiva paikka tutustua hevosten maailmaan, jos vasta haaveilee pääsystä oikealle tallille oikeiden hevosten pariin.  Jo kokeneemmatkin heppaharrastajat ovat myös tervetulleita kerhoon. 

Kerhossa on pieni kerhokausimaksu, 20€. Maksulla jokainen kerholainen saa kerhosta omakseen SRL:n Hevoskerholainen- kirjan, joka on yli 100 sivuinen tehtävä- ja tietopaketti hevosmaailmasta. Lisäksi maksu kattaa kerhosta tehtävän retken ihan oikealle tallille kerhokauden aikana. Lasku kerhosta lähetetään ilmoittautumisessa merkitylle maksajalle sähköpostilla syys-lokakuun vaihteessa. 

Kerhoon mahtuu mukaan 10 ensiksi ilmoittautunutta kerholaista. Ilmoittaudu kerhoon tästä linkistä.

Varasijoilla oleville laitetaan viestiä, jos paikka kerhossa avautuu syksyn aikana.

Lisätietoja kerhosta voi kysyä Kirsiltä:

Kirsi Lampi 040-3126442 tai kirsi.lampi(at)evl.fi

// ]]>