askartelutarvikkeita pöydällä
Kerhot

Syksyn 2021 kerhot alkavat pääosin viikolla 37. Ilmoittautumiset alkavat viikolla 35-36. Katso lisätiedot ja tarkemmat ilmoittautumisaikataulut ja -ohjeet kunkin seurakunnan nettisivuilta alta.

Kouluikäisten (eli 7–14 -vuotiaiden) kerhoja kokoontuu ympäri  kaupunkia Joutsenon, Lappeen, Lappeenrannan, Lauritsalan ja Sammonlahden seurakuntien alueella. Pääsääntöisesti kerhoja pitävät rippikoulun käyneet kerhonohjaajaksi kouluttautuneet nuoret, mutta osassa kerhoja on myös aikuisia ohjaajia.

Kerhopaikat ja -ajat löydät alasivuilta sivunavigaation linkeistä. Kerhot on jaoteltu alueittain, mutta mukaan saa tulla asuinpaikasta riippumatta. Kerhot ovat pääasiassa maksuttomia. Kokkikerhosta voidaan periä pieni toimintakausimaksu.

// ]]>