Kaksi lasta leikkii ilta-auringossa
Leirit ja retket

Kouluikäisten kevään 2023 leirit

Ilmoittautuminen kevään leireille aukeaa TÄSSÄ LINKISSÄ 9.1. klo 8.00.

Tervetuloa leirille! Seurakuntien leiritarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin. Katso mainoksesta, minkä ikäisille mikäkin leiri on tarkoitettu. Leirit järjestetään seurakuntayhtymän leirikeskuksissa ja leireillä ollaan yötä leirikeskuksen huoneissa. Huoneissa majoittuu 3-5 lasta, tytöt ja pojat omissa huoneissaan. Joissain huoneissa on myös isosia. TÄÄLTÄ pääseen tutustumaan leirikeskuksiin. Leireille kuljetaan omilla kyydeillä. Joitain leireitä tullaan yhteiskyydeillä kirkkoon.

Ilmoittautuminen leireille aukeaa maanantaina 9.1.2023 klo 8.00. Leirille mahtuu noin 25 leiriläistä per leiri ja mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautua voi vain yhdelle leirille, niin että mahdollisimman moni lapsi pääsisi kevään aikana leireilemään. Voitte valita myös toisen leirin mille haluaisitte. Pääsette toiselle leirillekin, mikäli valitsemallanne leirillä on vielä ilmoittautumisajan päätyttyä vapaita paikkoja. Lisätietoja leireistä löydät leirien valikosta tai voit kysyä leiristä vastaavalta työntekijältä, yhteystiedot löytyvät tästä alta.

Lisätiedot leireistä:

3.-5.2. Lumihiutaleita Piiluvassa

4.-7. -luokkalaisille

LEIRI ON TÄYNNÄ! Varasijoja voi kysyä Kirsiltä.

Leirillä Piiluvan talven ihmemaassa ulkoilemme, askartelemme ja seikkailemme lumihiutaleiden leijaillessa. Tai säästä riippuen aurinkoisilla hangilla tai lumipallojenteko kelissä. :)

Kirsi Lampi
kirsi.lampi@evl.fi

10.-12.2. Etelästä pohjoiseen Kesärannassa

1.-4. -luokkalaisille

Meiltä ja maailmalta tuttuja leikkejä, pelejä ja musisointia. Ulkoillaan talvisessa leirikeskuksessa. Välillä askarrellaan ja vietetään muutenkin rennosti yhdessä aikaa.

Päivi Suutari
paivi.suutari@evl.fi

10.-12.3. Hattaraunelmia Kesärannassa

1.-3. -luokkalaisille tytöille

Leirillä leikimme, ulkoilemme ja askartelemme yhdessä. Unelmoimme ja vietämme mukavaa aikaa yhdessä. Hiljennymme myös Raamatun kertomusten äärellä.

Satu Terävä
satu.terava@evl.fi

31.3. -2.4. Pelkkää palikkaa - legoleiri

2.-6. -luokkalaisille Piiluvassa

Rakennellaan yhdessä lego palikoilla ja opettellaan uusia tapoja rakentaa ja tehdä muutakin palikoilla. Meillä on leirillä tuhansittain legoja ja et tarvitse omia mukaan.

Jukka Hirvi
jukka.hirvi@evl.fi

28.-30.4. Vappukekkerit Kesärannassa

4.-7. -luokkalaisille tytöille

Vapun vilinää, hulinaa ja juhlintaa! Askarellaan teemaan sopivasti ja juhlitaan vappukekkereitä lauantai-iltana. Voit ottaa oman vappuasun mukaan!  Leiri päättyy sunnuntaina perhemessuun ja yhteiseen brunssiin Lappeenrannan kirkolla. Kesärannasta kirkkoon tulemme bussilla.

Krista Ylä-Kotola
krista.yla-kotola@evl.fi