Hyppää sisältöön
Kaksi lasta leikkii ilta-auringossa
Leirit ja retket

Kouluikäisten leirit ja retket Kevät 2024

LEIRILLE ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ

Kevään 2024 leirit ovat:

Tervetuloa leirille!

Seurakuntien leiritarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin. Katso mainoksesta, minkä ikäisille mikäkin leiri on tarkoitettu. Leirit järjestetään seurakuntayhtymän leirikeskuksissa ja leireillä ollaan yötä leirikeskuksen huoneissa. Huoneissa majoittuu 3-5 lasta. Joissain huoneissa on myös isosia. TÄÄLTÄ pääseen tutustumaan leirikeskuksiin. Leireille kuljetaan omilla kyydeillä. Joiltain leireitä tullaan yhteiskyydeillä kirkkoon. Leiriläisistä leireillä huolehtivat ja ohjelmasta vastaavat seurakuntien nuorisotyönohjaajat (tai muut työntekijät), isoset ja apuohjaajat eli noin 15-20-vuotiaat nuoret ja ruokahuollosta vastaavat leirikeskusten emännät. 

Ilmoittautuminen kevään 2024 leireille aukeaa 11.1. 2024 klo 17:00 Ilmoittautumislinkki tulee tähän näkyviin, kun ilmoittautuminen alkaa. Leirille mahtuu noin 25 leiriläistä per leiri ja mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautua voi vain yhdelle leirille, niin että mahdollisimman moni lapsi pääsisi  leireilemään. Voitte valita myös toisen leirin mille haluaisitte. Pääsette toiselle leirillekin, mikäli valitsemallanne leirillä on vielä ilmoittautumisajan päätyttyä vapaita paikkoja. Lisätietoja leireistä löydät leirien valikosta tai voit kysyä leiristä vastaavalta työntekijältä, yhteystiedot löytyvät tästä alta.

Leirien hinnat: 40€ / leiriläinen. 

Leirin peruuttaminen: Esteen ilmetessä peruthan leiripaikan mahdollisimman pian; mieluiten 14 vuorokautta ennen leirin alkua. Näin saamme tiedon varasijoilla oleville ajoissa. Äkillisen ja tärkeän esteen (sairastuminen tms.) tullessa kuitenkin ennen leirin alkua. Peruuttamatta jäänyt leiripaikka laskutetaan.

Laskun maksaminen: Lasku lähetetään leirin jälkeen maksajan sähköpostiin. Tarkista myös roskapostisi. Leirimaksuun voi saada vapautuksen, jos perheen taloustilanne sitä vaatii. Laita tällaisessa tapauksessa viesti leirin ohjaajalle ennen leiriä. Maksamatta jäänyt lasku on perintäkelpoinen.

Lisätietoja leireistä:

Hurja Talviseikkailu

9.-11.2. Piiluva

Hinta 40€

Lunta. Jäätä. Mäkiä.

Nyt on mahdollisuus seikkailuun talvisessa luonnossa ja välillä lammitellä sisällä. Vain mielikuvitus on rajana, sille mitä talven keskellä voi tehdä. 

Syömistä ja saunomista ei unohdeta tälläkään leirillä, ja tunnelmaa on nostattamassa tietysti joukko isosia.

Lisätiedot leiristä

Jukka Hirvi
jukka.hirvi(at)evl.fi
puh. 040 3126 343

 

Jälkiä lumessa

26.-28.2. Kesärannassa, 4.-6. luokkalaisten leiri

Hinta 40€

Millaisia jälkiä leiriläisistä jää lumeen? Entä metsän eläimistä ja muista karvaisista kavereista? Hiihtoloman leirillä nautitaan talvisesta luonnosta ja ulkoillaan (sään ja lumitilanteen sallimissa rajoissa) niin mäenlaskussa, lumileikeissä kuin yllätysvieraiden kanssa. Leirikeskuksen herkkuruuat pitävät leiriläisten mahat täysinä ja isoset pitävät leirin tunnelman katossa niin iltaohjelmissa kuin muissakin puuhissa. Nähdään leirillä!

Lisätiedot leiristä

Kirsi Lampi
kirsi.lampi(at)evl.fi
puh. 040 3126 442

 

 

Äimän käkenä!

8.-10.3. Kesärannassa, 4.-6. luokkalaiset tytöt

Hinta 40€

 

Leirillä pääsemme ihmettelemään aivan äimän käkenä, miten ihania me olemmekaan, Luojan juuri tällaisiksi tarkoittamia.
Askartelemme ihmettelylaatikon ja saamme yllättäviä yhteyksiä maailman toiselle puolelle.
myös ulkoillaan ja leikitään yhdessä.

 

Lisätiedot leiristä

Satu Terävä
satu.terava(at)evl.fi
puh. 040 3126 741

 

Riemumatkalla

22.-24.3. Piiluvassa, 1.-3.-luokkalaisille

Hinta 40€

Lähde mukaan riemumatkalle, johon sisältyy pääsiäisen aikaan liittyviä askarteluja ja lauluja, isosten ohjaamia riemukkaita leikkejä ja kisailuja sekä ulkoilua. Leirillä myös syödään hyvin sekä vietetään aikaa yhdessä touhuten ja pelaillen. Leiri päättyy palmusunnuntain perhemessuun Lappeenrannan kirkossa.

Lisätiedot leiristä
Päivi Suutari
paivi.suutari(at)evl.fi
puh. 040 3126 342

 

Kevätkemut

26.-28.4. Kesärannassa 1.-3. luokkalaisille tytöille

Hinta 40€

Lähde leirille keväiseen Kesärantaan! Kevätkemut leirillä askarrellaan, leikitään ja juhlistetaan yhdessä alkavaa kesää. 

Lisätiedot leiristä

Krista Muuri
krista.yla-kotola(at)evl.fi
puh. 040 3126 641

// ]]>