Hyppää sisältöön

Avoimet ovet alakouluikäisille

 

Avoimet ovet Lauritsalan srk-kodilla, Nuokkarilla torstaisin klo 12-15.30.

 

Tervetuloa Avoimiin oviin taas hiihtoloman jälkeen, aloitetaan 10.3.!

 

Avoimiin oviin voi tulla koulupäivän jälkeen pelailemaan, askartelemaan, tekemään läksyjä, juttelemaan nuorisotyönohjaajien ja isosten kanssa tai vain hengaamaan kavereiden kanssa. Avoimissa ovissa tarjotaan välipalaa klo 14.00-14.45. Paikalla voi olla sen aikaa kuin haluaa. Toiminta on maksutonta.

Vakuutusten, välipalatarjoilun ja turvallisuuden vuoksi sekä korona-pandemian takia Avoimiin  oviin pitää ilmoittautua täyttämällä osallistujatietolomake. Pääset ilmoittautumaan klikkaamalla tästä. Osallistujatietolomake on sekä huoltajan lupa osallistua toimintaan, että sitoutuminen avointen ovien sääntöihin. Säännöt ovat: 

1. Tottelen kaikkia ohjaajia, noudatan ohjeita, neuvoja ja sääntöjä.

2. Välipalalla käyttäydyn asiallisesti, pesen kädet ja otan hatun pois päästä ennen ruokailua, myös omat eväät syön pöydän ääressä. Energiajuomia en juo Nuokkarilla.

3. Noudatan hyviä kännykkäkäytöstapoja ja ohjaajien ohjeita kännyköistä

4. En kiroile, puhun kaikille asiallisesti

5. Annan muille pelivuoron, ohjaajien ohjeiden mukaan

6. En kiusaa muita

7. En hajota paikkoja, en juokse sisällä, en riehu ja käyttäydyn muutenkin asiallisesti.

8. Huomioin kaiken ikäiset avoimissa ovissa kävijät ja srk-kodin muut käyttäjät

KORONA-PANDEMIAN TAKIA NOUDATAMME MYÖS SEURAAVIA SÄÄNTÖJÄ:

A) Pesen kädet saippualla heti Avoimiin oviin saapuessani

B) En tule Avoimiin oviin flunssaoireisena.

- Jos flunssan jälkeen on vielä esim pientä nuhaa tai yskää, Avoimiin oviin voi tulla, jos on myös jo ollut koulussa. Toivomme huoltajalta viestiä siitä, että lapsi on jo ollut koulussa ja voi tulla Avoimiin oviin, sillä meidän on noudatettava ohjeita ja laitettava flunssaoireinen lapsi muuten ovelta kotiin.

C) Noudatan yleisiä tilanteen vaatimia hygieniaohjeita 

D) Pidän huolta itsestäni ja kavereista pitämällä turvaväliä ja välttämällä tavaroiden ja pintojen turhaa koskettelua ja pidän omat tavarani repussa ja eteisessä

E) Ohjaajat käyttävät kasvomaskeja niin kauan kuin suositus on Eksoten alueella voimassa. Osallistujien toivomme myös toimivan maskiasiassa voimassa olevien suositusten mukaan.

Jos sääntöjen noudattaminen on hankalaa, voi avoimista ovista aina lähteä ulos jäähylle tai kotiin. Jos käyttäytymisestä joudutaan sanomaan useasti saman kerran aikana, voi seurauksena olla myös porttikielto seuraavan viikon avoimiin oviin. Olemme myös yhetydessä huoltajiin tarvittaessa.

Avoimista ovista saa lisätietoja:

Nuorisotyönohjaaja Kirsi Lampi, kirsi.lampi(at)evl.fi ja 040-3126442 

Nuorisotyönohjaaja Markus Rantanen, markus.rantanen(at)evl.fi ja 040-3126441

 

 

 

 

 

// ]]>