Hyppää sisältöön

Avoimet ovet alakouluikäisille

Avoimet ovet Lauritsalan srk-kodilla, Nuokkarilla torstaisin klo 12-15.30.

Avointen ovien kevätkausi käynnistyy to 11.1. 

Ovet on avoinna joka torstai 16.5. asti.

Poikkeuksena ovat hiihtolomaviikon torstai 29.2. , kiirastorstai 28.3. ja helatorstai 9.5. jolloin ei ole Avoimia ovia.

Huom! Srk-kodilla alkavan remontin vuoksi avointen ovien kävijöide suosiossa ollut Kellari-tila ei ole valitettavasti tämän kauden aikana käytössämme.

Avoimiin oviin voi tulla koulupäivän jälkeen pelailemaan, askartelemaan, tekemään läksyjä, juttelemaan nuorisotyönohjaajien ja isosten kanssa tai vain hengaamaan kavereiden kanssa. Avoimissa ovissa tarjotaan välipalaa klo 14.00-14.30. Paikalla voi olla sen aikaa kuin haluaa. Toiminta on maksutonta.

Vakuutusten, välipalatarjoilun, hätätapausten ja turvallisuuden vuoksi Avoimiin  oviin pitää ilmoittautua täyttämällä osallistujatietolomake. Pääset ilmoittautumaan klikkaamalla tästä. Lomake täytetään kerran kauden syksy 2023- kevät 2024 aikana. Osallistujatietolomake on sekä huoltajan lupa osallistua toimintaan, että sitoutuminen avointen ovien sääntöihin. Säännöt ovat: 

1. Tottelen kaikkia ohjaajia, noudatan ohjeita, neuvoja ja sääntöjä.

2. Välipalalla käyttäydyn asiallisesti, pesen kädet ja otan hatun pois päästä ennen ruokailua, myös omat eväät syön pöydän ääressä. Energiajuomia en juo Nuokkarilla.

3. Noudatan hyviä kännykkäkäytöstapoja ja ohjaajien ohjeita kännyköistä

4. En kiroile, puhun kaikille asiallisesti

5. Annan muille pelivuoron, ohjaajien ohjeiden mukaan

6. En kiusaa muita

7. En hajota paikkoja, en juokse sisällä, en riehu, en ota Nuokkarin kaapeista, laatikoista tai työhuoneista tavaroita ilman lupaa ja käyttäydyn muutenkin asiallisesti.

8. Huomioin kaiken ikäiset avoimissa ovissa kävijät ja srk-kodin muut käyttäjät

 

Jos sääntöjen noudattaminen on hankalaa, voi avoimista ovista aina lähteä ulos jäähylle tai kotiin. Jos käyttäytymisestä joudutaan sanomaan useasti saman kerran aikana, voi seurauksena olla myös porttikielto seuraavan viikon avoimiin oviin. Olemme myös yhetydessä huoltajiin tarvittaessa.

Avoimista ovista saa lisätietoja:

Nuorisotyönohjaaja Kirsi Lampi, kirsi.lampi(at)evl.fi ja 040-3126442 

Nuorisotyönohjaaja Markus Rantanen, markus.rantanen(at)evl.fi ja 040-3126441

 

 

 

 

 

// ]]>