Hyppää sisältöön

Tule isoseksi/apuohjaajaksi varhaisnuorten leireille!


Kesän 2024 kouluikäisten leirien isos- ja apparihaku on pian auki! Varhaisnuorten leireille voit päästä isoseksi jo ennen kaksivuotisen isoskoulutuksen päättymistä. Tänä syksynä isoskoulutuksensa aloittaneet pääsevät myös hakemaan. Apuohjaajaksi voivat hakea 18v täyttäneet apuohjaajakoulutetut/koulutuksessa olevat kokeneet isoset. 

Varhaisnuorten eli 7-14-vuotiaiden lasten leirejä järjestetään kesälomalla. Tarkista ennen hakemuksen tekoa, että leiri sopii muuhun kalenteriisi.

Isosen tehtävänä varhaisnuorten leirillä on suunnitella ja järjestää ohjelmaa, esim leikkejä, pelejä, ulkoiluita ja iltaohjelmaa, yhdessä työntekijöiden kanssa sekä olla leiriläisten apuna ja tukena muun muassa askartelussa, vapaa-ajalla ja muussa toiminnassa. Isosen tehtävästä saa pienen palkkion. 

Valinnat leireille tehdään ja valituille ilmoitetaan viimeistään pari viikkoa ennen leiriä. Tieto siitä, että isoshaku on päättynyt ja valinnat on tehty, välitetään seurakuntien nuorisotyön infokanavissa. Yritämme mahdollisuuksien mukaan tarjota kaikille hakijoille mahdollisuuden päästä isoseksi kouluikäisten leirille. Hakijoita voi kuitenkin olla enemmän kuin isospaikkoja. Jos et tule valituksi nyt, niin hae uudestaan seuraavan kauden leireille, niin on jo sinun vuorosi päästä isoseksi. Kaikki hakijat, jotka eivät heti tulleet valituiksi, ovat myös varasijoilla kaikille hakemilleen leirille, joten isospaikka saattaa tarjoutua myös myöhemmin kauden aikana.

Kesän 2024 isos- ja apparihaun aikataulu on: 

- Hakuaika alkaa 18.4. klo 16
- Isosvalinnat tehdään 2.5.
- Isosiksi valituille ilmoitetaan 2.5.
- Valitsemattomille ilmoitetaan 7.5.

- Valitsematta jääneet ovat varasijoilla hakemilleen leireille. Leirin ohjaaja ottaa yhteyttä, jos tulee avoimia isospaikkoja myöhemmin kesän aikana.

Kesän 2024 leirit ovat:

 

Isos- ja apparihaku varkkaleireille aukeaa 18.4. klo 16. Täytä hakemus TÄSTÄ!

// ]]>