Hyppää sisältöön

Tule isoseksi varhaisnuorten leireille!


Varhaisnuorten leireille voit päästä isoseksi jo ennen kaksivuotisen isoskoulutuksen päättymistä. Ensimmäisen vuoden isoskoulutuksessa olevat voivat hakea kevään ja kesän leireille. Apuohjaajaksi voivat hakea 18v täyttäneet apuohjaajakoulutetut/koulutuksessa olevat kokeneet isoset. 

Varhaisnuorten eli 7-14-vuotiaiden lasten leirejä järjestetään kevään ja syksyn viikonloppuina, koulujen lomaviikoilla sekä kesälomalla. Tarkista ennen hakemuksen tekoa, että leiri sopii muuhun kalenteriisi.

Isosen tehtävänä varhaisnuorten leirillä on suunnitella ja järjestää ohjelmaa, esim leikkejä, pelejä, ulkoiluita ja iltaohjelmaa, yhdessä työntekijöiden kanssa sekä olla leiriläisten apuna ja tukena muun muassa askartelussa, vapaa-ajalla ja muussa toiminnassa. Isosen tehtävästä saa pienen palkkion. 

Valinnat leireille tehdään ja valituille ilmoitetaan viimeistään pari viikkoa ennen leiriä. Tieto siitä, että isoshaku on päättynyt ja valinnat on tehty, välitetään seurakuntien nuorisotyön infokanavissa. Yritämme mahdollisuuksien mukaan tarjota kaikille hakijoille mahdollisuuden päästä isoseksi kouluikäisten leirille. Hakijoita voi kuitenkin olla enemmän kuin isospaikkoja. Jos et tule valituksi esim kevään leireille, niin hae uudestaan kesän leireille, niin on jo sinun vuorosi päästä isoseksi. Kaikki hakijat, jotka eivät heti tulleet valituiksi, ovat myös varasijoilla kaikille hakemilleen leirille, joten isospaikka saattaa tarjoutua myös myöhemmin kauden aikana.

Kesän 2023 leirit ovat:

 

 

Isoshaku kesän varkkaleireille on nyt auki! Hae leireille TÄSTÄ!

// ]]>