Hyppää sisältöön
Joutsenon seurakunnan nuorisotila Arkki

Joutsenon nuorten tila Arkki

Nuorten oma tila Arkki löytyy seurakuntakeskuksen päädystä kirkon puolelta. 

Koronarajoitteiden johdosta emme voi juuri nyt kokoontua kasvokkain, mutta löydät meidät Instagramista Jnosrknuoret ja työntekijät WhatsAppista.

 

ISOSEKSI 

Isostoiminnassa pääset oppimaan ryhmänohjaamisen taitoja ja kokemaan leirielämää yhdessä toisten nuorten kanssa. Kokoonnumme kerran kuukaudessa koulutuspäivään ja kerran kuukaudessa nuorten iltaan, joten kerran kahdessa viikossa olemme yhdessä.  

Varhaisnuorten leirille sinun on mahdollista päästä isoseksi käytyäsi isoskoulutusta vuoden. Rippikouluun pääset isoseksi toisen koulutusvuoden aikana. 

 

KERHONOHJAAJAKSI 

Rippikoulun jälkeen sinulla on mahdollisuus toimia kerhonohjaajana. Kerhonohjaajia tarvitsemme ohjaamaan 5–10 alakoululaisen harrastuskerhoja. Tällä hetkellä seurakunnassa toimii puuha- ja kokkikerhoja sekä salibandykerho. Jos sinulla on ajatus kerhosta, jota haluaisit ohjata, uusia kerhoja on mahdollista perustaa, jos osallistujia on tarpeeksi. 


Kerhonohjaajille tarjoamme koulutusta ja tukea tehtävän hyvään hoitamiseen. Juuri sinua kutsumme mukaan. Ota yhteys Satuun tai Niinaan riparin jälkeen. 

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Joutsenon seurakunta
Penttiläntie 5
54100 Joutseno

Kouluikäiset, lapset ja nuoret

Seurakuntapastori
Joutsenon seurakunta

Virkavapaalla

// ]]>