Kouluikäisten kerhot Lauritsalan seurakunnassa

Lauritsalan seurakunta järjestää viikoittain kokoontuvia kerhoja alakouluikäisille Lauritsalan alueella. Kerhot ovat pääsääntöisesti maksuttomia. Voit osallistua toimintaan asuit sitten missä päin kaupunkia tahansa. Lisää tietoja syksyllä 2021 alkavista kerhoista saat kerhojen omilta sivuilta. Klikkaa kerhon nimeä sivupalkissa/valikossa.

Noudatamme toiminnassamme voimassa olevia koronapandemiasta johtuvia rajoitteita ja suosituksia. Otamme kerhoihin vain 10 osallistujaa per kerho, jotta kerhossa on tarpeeksi väljää ja mahdollisuus pitää turvavälejä. Poikkeuksena säbäkerhot, joissa on iso sali tilana ja joihin otetaan enemmän pelaajia, jotta pelit onnistuvat. Jos rajoitteet lieventyvät, ja kerhoihin tulee lisää paikkoja, ilmoitamme siitä nettisivuilla ja somessa.

Kerhoista saat lisätietoja:

Nuorisotyönohjaaja Markus Rantanen: markus.rantanen[at]evl.fi tai 040-3126441

Nuorisotyönohjaaja Kirsi Lampi: kirsi.lampi[at]evl.fi tai 040-3126442.

Lauritsalan seurakunta
Kauppalankatu 1