Petri Laaksonen - Täällä Pohjantähden alla

Petri Laaksonen - Täällä Pohjantähden alla Lauritsalan kirkko

Konsertti Liput 20 € tuntia ennen ovelta tai Ticketmasterista

Täällä Pohjantähden alla - konsertti on oivallinen kuunnella omia sydänääniä ja samalla juhlia Petri Laaksosen elämänmakuisten laulujen ja sielukkaan tulkinnan myötä Suomen itsenäisyyden 101 juhlavuotta.

Konsertissa Petri Laaksosta säestävät vivahteikkaasti taitavat ammattikuusikot Mari Kätkä: hanuri & laulu sekä lappeenrantalaislähtöinen Make Perttilä: kitara & laulu.

Laaksonen itse soittaa pianoa laulun ohella.

Liput 20€ tuntia ennen ovelta tai Ticketmasterista

Petri Laaksonen ja Kirkkopalvelut ry:n hallinnoima Kotimaanapu-hyväntekeväisyyspalvelu ovat solmineet yhteistyösopimuksen hädässä olevien ihmisten auttamiseksi Suomessa.

Petri Laaksonen lahjoittaa osan konsertin tuotosta Kotimaanavun nimissä seurakunnalle. Tämän kautta tuetaan vähävaraisista perheistä tulevien lasten ja nuorten musiikki- ja urheiluharrastuksia.

Järjestäjä

Lauritsalan seurakunta, Joutsenon seurakunta, Lappeen seurakunta, Lappeenrannan seurakunta, Sammonlahden seurakunta

Lauritsalan seurakunta
Kauppalankatu 1
53300 Lappeenranta

Kanavasuun asukasyhdistyksen sali, Tukkimiehenkatu 1, Lappeenranta

Naisten sähly

Tule mukaan naisten sählyyn!

Lauritsalan seurakuntakoti

Äijien turinat

Tervetuloa kahville ja turinoimaan muiden äijien kanssa Puodin ja Pannun tiloihin!

Kauppakeskukset Galleria ja Iso Kristiina

Kirkkomusiikin päivä

Luukaskuoro laulaa kaupungilla kirkkomusiikin päivänä.