Petri Laaksonen - Täällä Pohjantähden alla

Petri Laaksonen - Täällä Pohjantähden alla Lauritsalan kirkko

Konsertti Liput 20 € tuntia ennen ovelta tai Ticketmasterista

Täällä Pohjantähden alla - konsertti on oivallinen kuunnella omia sydänääniä ja samalla juhlia Petri Laaksosen elämänmakuisten laulujen ja sielukkaan tulkinnan myötä Suomen itsenäisyyden 101 juhlavuotta.

Konsertissa Petri Laaksosta säestävät vivahteikkaasti taitavat ammattikuusikot Mari Kätkä: hanuri & laulu sekä lappeenrantalaislähtöinen Make Perttilä: kitara & laulu.

Laaksonen itse soittaa pianoa laulun ohella.

Liput 20€ tuntia ennen ovelta tai Ticketmasterista

Petri Laaksonen ja Kirkkopalvelut ry:n hallinnoima Kotimaanapu-hyväntekeväisyyspalvelu ovat solmineet yhteistyösopimuksen hädässä olevien ihmisten auttamiseksi Suomessa.

Petri Laaksonen lahjoittaa osan konsertin tuotosta Kotimaanavun nimissä seurakunnalle. Tämän kautta tuetaan vähävaraisista perheistä tulevien lasten ja nuorten musiikki- ja urheiluharrastuksia.

Järjestäjä

Lauritsalan seurakunta, Joutsenon seurakunta, Lappeen seurakunta, Lappeenrannan seurakunta, Sammonlahden seurakunta

Lauritsalan seurakunta
Kauppalankatu 1
53300 Lappeenranta

Lauritsalan seurakuntakoti

Luukaskuoro

Luukaskuoro on Lauritsalan seurakunnan kuoro, jossa laulamisen riemu ja halu oppia laulamaan hyvin yhdessä kantavat eteenpäin. Sinäkin olet tervetullut!

Kanavansuun asukastilan sali, Tukkimiehenkatu 1

Naisten sähly

Sählyvuoro on tarkoitettu kaikille naisille ja kaikentasoisille pelaajille rennolla otteella. Tule mukaan!

Lauritsalan seurakuntakoti

Äijien turinat

Äijien omat turinat seurakuntakodin Puodissa ja Pannussa!