Hyppää sisältöön

Lasten ja nuorten keskus järjestää leirejä eri ikäisille lapsille ja nuorille yhdessä piirien, seurakuntien ja muiden yhteistyökumppanien kanssa. Hiippakunnallisia telttaleirejä järjestetään neljän vuoden välein. Mikkelin ja Kuopion hiippakuntien yhteinen telttaleiri kokoaa kesällä 2022 yhteensä pari sataa osallistujaa, kun 10–14-vuotiaiden junnuleiri sekä yli 15-vuotiaiden nuortenleiri rakentuu Partaharjun leirikeskuksen alueelle Pieksämäelle. Partaharjulla on pitkät perinteet leireistä. Kannattaakin lähteä mukaan ikimuistoiselle leirille, jossa riittää kivaa tekemistä joka päivälle. 

Lappeenrannan seurakunnista leirille lähtee sekä varhaisnuoria että nuoria. Junnuleirin porukasta vastaavat nuorisotyönohjaajat Markus Rantanen ja Päivi Suutari ja nuortenleiristä erityisnuorisotyönohjaaja Juho Karjalainen. Junnuleirille lähtee mukaan myös apuohjaaja ja isosia.

Ennen leiriä pidetään ilmoittautuneille tapaaminen Lappeenrannassa. Tapaamisessa tutustutaan toisiin lähtijöihin ja käydään läpi ohjelma sekä tarvittavat varusteet.

Ilmoittautuminen 12.5. mennessä TÄSTÄ

Ota yhteyttä

Erityisnuorisotyönohjaaja
Seurakuntatyön erityispalvelut
käyntiosoite: Valtakatu 38, posti: PL 45
53101 Lappeenranta
Nuorisotyönohjaaja
Lauritsalan seurakunta
Kauppalankatu 1
53300 Lappeenranta

Varhaisnuorisotyö

Nuorisotyönohjaaja
Lappeenrannan seurakunta
Valtakatu 38, 3.krs.
53100 Lappeenranta

Varhaisnuorisotyö

// ]]>