Parisuhteen haasteissa ja kriiseissä ota yhteys perheasiain neuvottelukeskukseen

Perheneuvonta Lappeenrannan ev.lut. seurakunnissa täyttää tänä vuonna 50 vuotta!

Tule mukaan juhlimaan 50-vuotiasta taivaltamme ma 4.11.2019 klo 17-18.30 kulttuuritila Nuijamieheen.

Anne Anttonen luennoi aiheesta: "Eroon vai erilleen –onko ero ainoa vaihtoehto, kun yhdessäolo on vaikeaa?"

Yleisöluentoon osallistuvilla on mahdollisuus ostaa lippu illan kaupunginteatterin klo 19 alkavaan teatteriesitykseen "Hyvä paha ero" hintaan 25 €/hlö.

Lunasta lippu Winkistäviim. 18.10.2019, koodilla: Perheneuvonta

Esittely Hyvä paha ero -esityksestä teatterin sivuilla >

Anne Anttonenon työskennellyt parikymmentä vuotta kirkon perheneuvojana ennen siirtymistään nykyiseen työhönsä kirkon perheneuvonnan koulutuksen asiantuntijaksi Kasvatus-ja perheasioihin Kirkkohallitukseen. Hän toimii myös paripsykoterapeuttina, sekä paripsykoterapeuttien työnohjaajana ja kouluttajana.

Tulostettavan esitteen saat ladattua tästä >