Hei, vauva-arjessa elävät vanhemmat! Tervetuloa arkiperheleirille!

 

Järjestämme 26.-29.9.2021 arkipäivän perheleirin vauvaperheille. Leiri pidetään Piiluvan leirikeskuksessa, os. Taipalsaarentie 476, Lappeenranta.

Leirille tullaan sunnuntai-iltapäivänä ja se päättyy tiistai-iltana. Leiriltä voi käydä töissä ja koulussa, mutta leirillä on myös päiväohjelmaa vauvan kanssa olevalle vanhemmalle.

Leirillä ohjelmassa hauskaa ja kiireetöntä yhdessäoloa, vertaistukea, rentoutumista ja paljon asiaa vauvaperheen arjesta! Isommille lapsille tarvittaessa myös omaa ohjelmaa.

 

Leirin hinta: 35 €/aik., 25 €/lapsi. Leirin max. omavastuuhinta 100 €/perhe. Leirillä on täysihoito. Majoitus perhekunnittain omassa huoneessa. Leirille pääset ilmoittautumaan tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Ilmoittautuminen sulkeutuu 12.9.2021 klo 23.59.

Seuraamme epidemiatilanteen kehittymistä ja viranomaisohjeistuksia ja toimimme niiden mukaisella tavalla. Pidätämme oikeuden perua leiri tilanteen niin vaatiessa. Leirille voi osallistua vain täysin terveenä.

 

Lisätietoja leiristä antaa:

pastori Jaana Pussinen, jaana.pussinen@evl.fi, p. 040 3126 402

varhaiskasvatuksen yksikön työntekijät Laura Toivanen, laura.toivanen@evl.fi, Tuija Rikkonen, tuija.rikkonen@evl.fi ja Sanna Mattero sanna.mattero@evl.fi 

 

Leiri järjestetään yhteistyössä Eksoten Lapsiperheiden peruspalveluiden kanssa.

 

Jos leirimaksu tuntuu kohtuuttomalta perheen tuloihin nähden, ota yhteyttä jaana.pussinen@evl.fi

 

 

 

Vauvaperheiden arkiperheleirin mainoskuva.
Vauvaperheiden arkiperheleiri pidetään 26.-28.9.2021 Piiluvan leirikeskuksessa.