Lappeenrannan seurakuntayhtymä

Lappeenrannan seurakuntayhtymä on elävä ja monipuolista toimintaa jäsenilleen tarjoava viiden seurakunnan yhtymä. Joutsenon, Lappeen, Lappeenrannan, Lauritsalan ja Sammonlahden seurakunnat ovat toiminnaltaan itsenäisiä, mutta esimerkiksi niiden taloutta ja henkilöstöhallintoa hoidetaan keskitetysti yhtymätasolla. Seurakuntiin kuuluu noin 54 700 jäsentä.

Lue lisää Lappeenrannan seurakuntayhtymästä ja sen muotoutumisesta.

Y-tunnus: 0245512-1
Neuvonta (vaihde): 040 3126 600

Keskusrekisteri

• Kaste- ja avioliittoasiat, hautaan siunaamiset ja hautapaikka-asiat, kirkkoon liittymiset, toimitusajanvaraukset sekä toimituksiin liittyvät tilavaraukset

Avoinna: ma-pe klo 9.00–15.00
Käyntiosoite: Kirkkokatu 10 B, Lappeenranta
Postiosoite: PL 45, 53101 Lappeenranta

Myös Joutsenon, Lauritsalan ja Sammonlahden seurakuntatoimistot palvelevat sinua perhejuhliin liittyvissä asioissa ja kyseisten seurakuntien tiloja koskevissa varauksissa.

Tilaa virka- tai sukuselvitystodistus

Kiinteistötoimi

Taloustoimi

Kirkot, seurakuntakodit ja muut tilat

Seurakuntayhtymän toiminta pohjautuu

• vastuullisuudelle
• oikeudenmukaisuudelle
• totuudellisuudelle
• pyhän kunnioittamiselle.

Lappeenrannan seurakuntayhtymä on paikallisesti myös merkittävä työnantaja. Sen palveluksessa on tällä hetkellä noin 200 työntekijää.

Viikon kirkolliset