Joutsenon seurakuntakeskus

p. 040 312 6782 apuemäntä

(avoinna tilaisuuksien yhteydessä)

Joutsenon seurakuntakeskus

Joutsenon seurakuntakeskus on rakennettu vuonna 1971 ja peruskorjattu vuonna 2001. Seurakuntakeskuksessa järjestetään monipuolista toimintaa eri ikäryhmille.

Seurakunta- ja luentosalia sekä kokoushuonetta voi myös vuokrata erilaisiin perhejuhliin ja tilaisuuksiin. Henkilökunnan toimistotilat sijaitsevat pääosin keskuksen alakerrassa.

Seurakuntakeskuksen yhteydessä toimii Joutsenon seurakunnan lähetyskauppa Viisari ja kirpputori, joiden tuotto menee oman seurakunnan lähetystyön hyväksi.

Seurakuntasali: etusali 64-80 paikkaa + takasali 40-56 paikkaa, tilat voi myös yhdistää toisiinsa
Varustetaso: flyygeli, fläppitaulu, piirtoheitin, av-laitteet tilauksesta, keittiötilat käytettävissä samassa kerroksessa, kahvi- ja ruoka-astiasto noin 80 hengelle.

Luentosali: maks. 30 paikkaa
Varustetaso: sähköurut, fläppitaulu, piirtoheitin, av-laitteet tilauksesta, keittiötilat käytettävissä samassa kerroksessa

Kokoushuone: maks. 16 paikkaa
Varustetaso: fläppitaulu, piirtoheitin, av-laitteet tilauksesta, keittiötilat käytettävissä samassa kerroksessa

Tilojen varaukset hoitaa Joutsenon seurakuntatoimisto.

Vuokrattavat tilat sijaitsevat seurakuntakeskuksen yläkerrassa, käynti yläpihan kautta, jossa parkkipaikat sijaitsevat.

Myymälä
Wi-Fi

Penttiläntie 5, 54100 Joutseno

Kirkkomuskarit Joutsenossa

Klo 9.15 alle 2v, klo 10 2v- ja sisarukset, klo 13 vauvat vuoroviikoin vauvakerhon kanssa (parittomilla viikoilla). Ryhmät ovat avoimia ja maksuttomia, ei ennakkoilmoittautumista.

Penttiläntie 5, 54100 Joutseno

Kirkkomuskarit Joutsenossa