Sukututkimukset

Sukututkimuksia varten laadittavia selvityksiä tehdään keskusrekisterissä henkilöresurssien sallimissa rajoissa, mistä johtuen toimitusajat saattavat muodostua melko pitkiksi.

Sukututkimusta varten tehtävän todistuksen perushinta on 30 euroa. Jos laatimisesta aiheutuu enemmän kuin 30 minuuttia työtä, perushinnan lisäksi veloitetamme 15 euron lisämaksun jokaiselta alkavalta 30 minuutin jaksolta. Hinnoittelu on Kirkkohallituksen 1.5.2017 voimaan astuneen päätöksen mukainen.

Tutkimustarkoituksiin käytettäviä sukuselvityksiä on mahdollista tilata

• täyttämällä sukututkimuksen tilauslomake ja lähettämällä se osoitteeseen lappeenranta.keskusrekisteri@evl.fi (huom! jos lähetät lomakkeen sähköpostilla, älä kirjaa siihen henkilötunnusta tietosuojasyistä)
  • kirjeellä: Lappeenrannan seurakuntayhtymän keskusrekisteri, PL 45, 53101 Lappeenranta
  • faksaamalla numeroon (05) 477 2652