Anna palautetta

Tällä lomakkeella voit lähettää palautetta, kommentteja ja huomioita oman seurakuntasi tai seurakuntayhtymän toiminnasta.

Viestit ohjautuvat Lappeenrannan seurakuntayhtymän viestintään, josta ne välitetään tarvittaessa eteenpäin.

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi, jos toivot vastausta viestiisi. Voit antaa palautetta myös nimettömänä.

Kiitos yhteydenotostasi!

Palaute
Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.