Kotiseurakunnassasi on paikka sinulle

Vastasyntynyttä ihmettelemässä? Rippikouluun tulossa? Hengellisten kysymysten äärellä? Elämän ongelmien keskellä? Kuoleman surun koskettamana? Seurakunta on olemassa sinua varten ilossa ja surussa, elämän käännekohdissa ja vaikeissa hetkissä.

Seurakunta ei ole jotakin kaukaista ja käsitteellistä. Joutsenon seurakunta muodostuu joutsenolaisista ihmisistä. Seurakunta on meidän seurakuntamme ja meitä varten. Tehtävänämme on pitää esillä sanomaa Jumalan rakkaudesta täällä omalla kotiseudullamme sekä sanoin että teoin.

Kirkkoa on sen alkuajoista lähtien kutsuttu Kristuksen ruumiiksi. Se on elävä kokonaisuus, jonka päänä on Kristus ja jonka jäseniksi tullaan kasteessa. Vaikka olemme erilaisia, meillä on yhteinen usko, joka liittää meidät Kristukseen ja toisiimme.

Kirkkoherra Tero Kalpio

Tero Kalpio