Tervetuloa Lappeen seurakuntaan

Lappeen seurakunta viettää 602–vuotisjuhlavuottaan. Seurakunta on kulkenut mukana ihmisten arjessa halki vuosisatojen elämän juhla- ja murroshetkiä sanottaen, iloa jakaen ja surussa tukien.

Seurakunta pitää esillä Raamatun sanomaa Jumalan rakkaudesta ja jokaisen ihmisen ainutlaatuisesta arvosta. Tämä sanoma välittyy jumalanpalvelusten, konserttien, hartaushetkien, kinkerien, rippikoulujen, perhejuhlien, diakoniatyön, lähetystyön, lapsityön, perheneuvonnan, sairaalasielunhoidon ja monien muiden tapahtumien/työmuotojen kautta.

Lappeen Marian kirkko on valmistumisestaan (v. 1794) lähtien ollut seurakunnan keskeinen kokoontumispaikka. Sunnuntain klo 10.00 jumalanpalvelukset kirkkokahveineen kutsuvat meitä yhteen Jumalan sanan ääreen hiljentymään arjen kiireistä.

”Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu.”

(Psalmi 23:1).

Mika Lehtola, kirkkoherra