Luukaskuoro

Luukaskuoro Lauritsalan seurakuntakoti

Kuoro nuorille ja aikuisille. Tervetuloa kaikki uudet laulajat!

Luukaskuoro on nuorten ja aikuisten kuoro, jonne ovat tervetulleita kaikki laulamisesta kiinnostuneet. Kuoron ohjelmisto koostuu erityylisitä kuorolauluista aina gospelista perinteiseeen virsilauluun. Kuoro esiintyy säännöllisesti Lauritsalan seurakunnan jumalanpalveluksissa sekä pitää vuosittain konsertteja.Kuoroon ei ole koelauluja, vaan jokainen voi tulla kokeilemaan kuoroa omalla laulutaidollaan. Kuoroon toivotetaan tervetulleiksi sekä pidemällä olevat laulajat kuin aloittelijatkin.

Kuoroa johtaa kanttori Timo Lampinen

040 3126 410 timo.lampinen@evl.fi

Lauritsalan seurakunta

Timo Lampinen
Kanttori, Lauritsalan seurakunta
Lauritsalan seurakunta
Kauppalankatu 1
53300 Lappeenranta

Nuorten lauluryhmä

Nuorten lauluryhmä, on lauluyhtye, jossalauletaan 2-3-äänisesti

Sammonlahden Seurakuntakuoro

Seurakuntakuoron harjoitukset keskiviikkoisin klo 18-19.30 Sammonlahden kirkolla

Sammonlahden seurakunnan Lapsikuoro

Lapsikuoro on kuoro kouluikäisille tytöille ja pojille. Laulamme pääasiassa lasten hengellistä musiikkia, esiinnymme juhlissa, laitoksissa, konserteissa.