Sammonlahden perhekerho

Sammonlahden seurakuntakeskus

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa.

Perhekerho kutsuu pysähtymään elämän kiireen keskellä ja jakamaan yhdessä arjen kysymyksiä. Kerhossa pidetään lapsenkokoinen hartaushetki, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä ja kahvitellaan. Perhekerhoissa tuetaan lapsen ja aikuisen vuorovaikutusta ja opitaan yhdessä.

Perhekerho ei maksa mitään, sinne ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin vain toimintakauden aikana.

Lappeenrannan seurakuntien lapsityö

Pulpin seurakuntatalo